XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Telefonumu evde unuttum. Onda baska bir numara var. Şu an elimde baska bir numara var. O numarayı arayanlara bu numarayı nasıl otomatik olarak yönlendirme yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Telefonumu evde unuttum. Onda baska bir numara var. Şu an elimde baska bir numara var. O numarayı arayanlara bu numarayı nasıl otomatik olarak yönlendirme yapabilirim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.002 Makaleler 15 Çözümler 473 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Ocak 2025 #2 Yönlendirme yapılabilir ama diğer numara uzakta olduğu için operatörü arayıp görüşünüz. Artı 0 Eksi
KS KS XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Teru dedi: Yönlendirme yapılabilir ama diğer numara uzakta olduğu için operatörü arayıp görüşünüz. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Yönlendirme yapılabilir ama diğer numara uzakta olduğu için operatörü arayıp görüşünüz. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.002 Makaleler 15 Çözümler 473 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Ocak 2025 #4 XaresL dedi: Hallettim hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız başkaları da faydalanabilir. Artı 0 Eksi
XaresL dedi: Hallettim hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız başkaları da faydalanabilir.
KS KS XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 Teru dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız başkaları da faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Çözüm sayılmaz hocam elimdeki telefonla irtibat kurdum. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız başkaları da faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Çözüm sayılmaz hocam elimdeki telefonla irtibat kurdum.