Tanınmayan bir numaradan aranmak

Hocam hiç tanimadiklari birini 2 gune bir arayip sadece boyle yapmanin neyi komikki.

Anladim engelleyip geçiyorum o zaman normal bir hattan araninca trolleme riskine girmezler diye düşünmüştüm vakit aytirdiginiz için teşekkür ederim iyi günler.

Engelle geç beni de sürekli arıyorlar yapacak bir şey yok alışmaya bak hocam.

Kurumsal bir numara değil, normal bir numara arıyor. Açtığımda robot gibi bir şey “Sizinle konuşmak isteyen biri var” diyor.
Hatta kalın diyor, hayır anlamadım. Yapay zekayla falan da kavga etmedim. Ne iş bunlar? Dolandırıcı falan olabilirler mi?

Kardeşim ya numaranın kime ait olduğunu gösteren uygulamadan bak kimin olduğuna ya da engelle bir daha arıyamasın.

Kardeşim ya numaranın kime ait olduğunu gösteren uygulamadan bak kimin olduğuna ya da engelle bir daha arıyamasın.
Engelledim hocam dediginiz uygulamayi bilmiyorum arkadaslarin dediği gibi ya ergenler yada dolandirici sadece normal numaradan arayip biri sizinle konusmak istiyor diyince merak ettim ne oluyor diye sagolun

Engelle geç beni de sürekli arıyorlar yapacak bir şey yok alışmaya bak hocam.
Dediginiz gibi yaptim tekrarteşekkürler hocam

Engelledim hocam dediginiz uygulamayi bilmiyorum arkadaslarin dediği gibi ya ergenler ya da dolandirici sadece normal numaradan arayip biri sizinle konusmak istiyor deyince merak ettim ne oluyor diye sağ olun

Dediginiz gibi yaptim tekrarteşekkürler hocam

Kral TikTok kullanıyorsundur veya YouTube oraya yazarsan bakabilirsin tanımadığın numara olunca bakardın kafan rahat olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı