Çözüldü Başka birisi bilgileri çalıp üniversite tercihi yapabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

niafmr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sosyal medya üzerinden birisi tarafından tehdit edildim.
Bu sene kendi isteğimle mezuna kalacağım. Bana benim adıma bu sene tercih yapacağını ve OBP'min kırılmasına sebep olacağını söyledi. Böyle bir şey mümkün mü? Yapabilir mi?
Kendisi yazılımla ugrasiyormus ve yurt dışında yaşıyor ama Türkiye'ye sürekli gidip gelen birisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ÖSYM hesap bilginizi ya da e-Devlet bilginizi bilmediği sürece yapamaz. Mümkün değil. e-Devlet deme sebebim de ÖSYM'nin sitesine e-Devlet ile giriş yapılabiliyor. Endişelenmenizi gerektirecek durum yok. e-Devlet hesabınızda 2FA açın.
ÖSYM hesap bilginizi ya da e-Devlet bilginizi bilmediği sürece yapamaz. Mümkün değil. e-Devlet deme sebebim de ÖSYM'nin sitesine e-Devlet ile giriş yapılabiliyor. Endişelenmenizi gerektirecek durum yok. e-Devlet hesabınızda 2FA açın.

Çözüm
Bu sene kendi isteğimle mezuna kalacağım. Bana benim adıma bu sene tercih yapacağını ve OBP'min kırılmasına sebep olacağını söyledi. Böyle bir şey mümkün mü? Yapabilir mi?
Kendisi yazılımla ugrasiyormus ve yurt dışında yaşıyor ama Türkiye'ye sürekli gidip gelen birisi.

Şifreleri değiştir 2FA aç.

İsmim dışında hiçbir bilgiye sahip değil bir de yaşadığım yeri biliyor e-Devlet üzerinden açtım 2FA.
Şifremi de değiştirdim.
Yazılımla ilgilense bile ÖSYM şifremi kırma gibi bir durum olamaz değil mi?

Şifreleri değiştir 2FA aç.

İsmim dışında hiçbir bilgiye sahip değil bir de yaşadığım yeri biliyor e-Devlet üzerinden açtım 2FA.
Şifremi de değiştirdim.
Yazılımla ilgilense bile ÖSYM şifremi kırma gibi bir durum olamaz değil mi?
Alıntıla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olamaz. Muhtemelen panelci çocuk. Panelden de ad, soyadını, yaşadığın yeri, T.C. kimlik numara gibi bilgilerini öğrenebilir. Bunlarla da hiçbir şey yapamaz.

Çocuk panelci anladığım kadarı ile hiç bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı