Steam Başka hesaba para gönderilir mi?

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
CS2 oynadığım Steam hesabında skinlerden vs kazandığım 5 dolarım var bunu main Steam hesabıma göndermek için 5TL'lik Steam cüzdan hediye kartı oluşturup hesabıma yollasam olur mu?

CS2 oynadığım Steam hesabında skinlerden vs kazandığım 5 dolarım var bunu main Steam hesabıma göndermek için 5TL'lik Steam cüzdan hediye kartı oluşturup hesabıma yollasam olur mu?
Yapamassınız ama eğer komisyonla göndermeye razıysanız cs2 ürünü alıp diğer hesabınıza gönderip orada satabilirsiniz ama fazla komisyon çıkar

Hocam şöyle yapılabilir
Bir itemi hesaptan 5 dolara satışa çıkarın sonra diğer hesaptan o itemi alın. Ama komisyon çıkar mantık yanlış mı bilemedim şuan :)

Hocam şöyle yapılabilir
Bir itemi hesaptan 5 dolara satışa çıkarın sonra diğer hesaptan o itemi alın. Ama komisyon çıkar mantık yanlış mı bilemedim şu an :)

Yanlış mantık hocam

Yapamazsınız ama eğer komisyonla göndermeye razıysanız CS2 ürünü alıp diğer hesabınıza gönderip orada satabilirsiniz ama fazla komisyon çıkar.

Main hesabımda CS2'den banlıyım hocam 60 dolarlık kasam var main hesabımda satamıyorum.

Hocam o zaman o parayla alacağınız oyunu diğer hesaba gift atsanız? Eğer mağaza için kullanmayacksaniz.

Onu biliyorum hocam da ben oyun kartı satın alacağım level kasmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı