Çözüldü Steam Başka hesaptaki ilerleme hesaba aktarılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Schwagos

Decipat
Arkadaşlar paylaşımlı hesaptan The Last of Us Part 2 oynuyordum da. şu an oyun aile kütüphanemde mevcut ve bilgisayarımda yüklü olduğundan dolayı oynayabiliyorum .fakat aklıma takılan sorular var: İlerlemem silindi mi? Başarımları alabilecek miyim? Oyuna aile kütüphanesinden girersem remote play vs. olur mu? Teşekkürler.

Çözüm
İlerlemeniz gitmez. Save gözükmüyorsa önceki oynadığınız oyundan yararlanabilirsin. Local save aldıysanız ilerlemenizi şu an oynadığınız oyunun save klasörüne kopyalayabilirsin.

Belgeler/The Last of Us Part II/SaveID/savedata

1746732830676.png

Önceki oynadığınız oyunun dosyalarını, güncel oynadığınız save dosyasına kopyalayın. Önceki oyununuz aşağıdaki resimde olduğu gibi farklı bir klasör oluşturmuş olabilir.

1746732882948.png
İlerlemeniz gitmez. Save gözükmüyorsa önceki oynadığınız oyundan yararlanabilirsin. Local save aldıysanız ilerlemenizi şu an oynadığınız oyunun save klasörüne kopyalayabilirsin.

Belgeler/The Last of Us Part II/SaveID/savedata

1746732830676.png

Önceki oynadığınız oyunun dosyalarını, güncel oynadığınız save dosyasına kopyalayın. Önceki oyununuz aşağıdaki resimde olduğu gibi farklı bir klasör oluşturmuş olabilir.

1746732882948.png

Son düzenleme:
Çözüm
Oyun dosya olarak kaydetmiştir diye düşünüyorum ama emin değilim, videodaki yere bakmak lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Schwagos, yukarıda mesajımı düzenleyerek daha detaylı şekilde yazdım hocam. Kontrol edin, olmazsa başka çözüm yolları varsa bakalım.

@Schwagos, yukarıda mesajımı düzenleyerek daha detaylı şekilde yazdım hocam. Kontrol edin, olmazsa başka çözüm yolları varsa bakalım.

Hocam ayrıyeten oyun bilgisayarımda yüklü. Belirtmek istedim.

Oyun dosya olarak kaydetmiştir diye düşünüyorum ama emin değilim, videodaki yere bakmak lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı dosyaları kaydetmiş baktım şimdi. Zaten oyun aynı sadece hesaplar farklı hocam.

@Schwagos, ilerlemeniz gitmez merak etmeyin. Ben oyunu ilk korsandan oynadım ve sevdiğim için Steam üzerinden aldım, oynadım. İlerlememde bir sorun yaşamadım. Başarımlar konusunda bir sorun yaşamamıştım. Aile paylaşımı zaten kendi hesabınızdan oynadığınız için başarımları sayılacak. İlerlemenizi kendi bulutunuza, dosyanıza yükleyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı