Başka operatöre online numara taşınır mı?

Vito Skaletta

Kilopat
Yer
Türkiye
Türk Telekom'dan Vodafone'a geçmek istiyorum.

Yakında taahhüt bitiyor, o zaman geçersem ceza ödemeyeceğim değil mi? Bir de şubeye gitmeden, resimde gördüğünüz gibi no yazıp numaramı taşıyabilir miyim? T.C. No falan gerekmiyor mu?

Evet. Yaklaşık 10 gün içinde geçiyor tüm işlemler bitip. Süreç içinde 2 3 defa aranıp teyit alıyorlar zaten. Formu doldurduktan sonra arandım. Ertesi gün kurye kapıya getirdi.

Taşınır. Kurye hattı kapıya getiriyor, imzayı atıyorsunuz kapıda ve hattınızı alıyorsunuz.

Evet. Yaklaşık 10 gün içinde geçiyor tüm işlemler bitip. Süreç içinde 2 3 defa aranıp teyit alıyorlar zaten. Formu doldurduktan sonra arandım. Ertesi gün kurye kapıya getirdi.
10 gün sürecek ne oluyor hocam? Sadece numarayı diğer hatta taşıyacağız, kavimler göçü yok
Kurye ne getiriyor? Numara taşıyınca hemen kullanabiliyoruz sandım çok karışık çıktı bu iş.

Şu şekilde anlatayım süreci. Başvuru yaptıktan 24 saat içinde aranıyorsun. Daha sonra kuryeye kartı teslim ediyorlar. 2-3 gün içinde o getiriyor. Kartı teslim alınca tekrar aranıyorsun. Onay verdikten sonra 4-5 gün içinde açılıyor. Maksimum 10 gün sürer. Benim ki 7-8 gün sürmüştü. Bu süre zarfında eski operatorünü kullanıyorsun. Uygulama ve sms olarak sürekli bilgi alıyorsun süreç hakkında.

Hocam online olarak başvurursunuz.

1-Teyit için sizi ararlar ev adresi vs. bilgilerinizi alırlar.

2-Kuryeyi evinize yollarlar.

3-Kurye hattı kapıya getirip imzayı attırır gerekli belgeleri alıp hattı verip gider.

4-Bilgiler sisteme girilince yasal hat açılma süresi başlar. (4 gün)

Teşekkür ederim aydınlattığınız için. Daha önce böyle netten deneyimim olmamıştı, şubeye gittiğimizde daha kısa sürüyordu işlemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…