Başka PS4'e takılmış oyun diğer bir PS4'te çalışır mı?

Ascordia0610

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir PS4 almayı düşünüyorum, fakat alacağım PS4 de hiç oyun yok, ama arkadaşımda PS4 oyun CD'si var. Ondan alıp kendi PS4'üme takarsam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir PS4 almayı düşünüyorum, fakat alacağım PS4 de hiç oyun yok, ama arkadaşımda PS4 oyun CD'si var. Ondan alıp kendi PS4'üme takarsam çalışır mı?

Hocam bal gibi çalışır. Şu an PS4 almanızı pek önermem ayrıca. Bütçenizi arttırıp hiç değilse switch/series s alın.

Hocam bal gibi çalışır. Şu an PS4 almanızı pek önermem ayrıca. Bütçenizi arttırıp hiç değilse switch/series s alın.

Parası olmayan adam Switch almamali bence oyunlarini herkes alamaz Series S mevzusuna gelirsek ilk PS4 alıp özel oyunlari bitirip satıp Series S almak çok mantıklı gibi.

Parası olmayan adam Switch almamali bence oyunlarini herkes alamaz Series S mevzusuna gelirsek ilk PS4 alıp özel oyunlari bitirip satıp Series S almak çok mantıklı gibi.

948240984320943289 kişi neden beğenmedim atmış? PS4 kullanıyorum fakat konsol zaten 1 yıla özel oyun gelmemeye başlayacak. Switch evet oyunları çok pahalı ben de önermem yanlışlıkla yazmışım fakat PS4'ten sonra satıp Series S veya PS5 alınacaksa mantıklı. PS4 uzun vaadeli kullanması zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı