Başka Ülkede Yaşama İsteği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye Gavur ne demek birader? Köylü müsün sen?
Kendi ülkesinden olmayanlar için Türkler (Anadolu) böyle der ben bu kelimeyi yılda 1 kez bile kullanmıyorum denk geldi diyelim, köylüler gavur demez ecnebi der buda ayıp bir şey değildir bizim ülkemizin kültürümüzün bir parçasıdır. Bilmediğin için sana garip geliyor hayatını Buckingham sarayında geçirmişsin herhalde. ;) Bu arada birader kelimesi kullanan adam bana ne soruyor bakın trajikomik.

Son düzenleyen: Moderatör:
IELTS sınavından 6 puan al biraz çalış, sonra Avustralya'ya başvuruda bulun ve "Live your life" .

Atatürk bile ülkenin şuan ki halini görse yaptıkları için pişman olurdu. Fırsat bulduğum an terkedicem bu ülkeyi.
Kendi ülkesinden olmayanlar için Türkler (Anadolu) böyle der ben bu kelimeyi yılda 1 kez bile kullanmıyorum denk geldi diyelim, köylüler gavur demez ecnebi der buda ayıp bir şey değildir bizim ülkemizin kültürümüzün bir parçasıdır. Bilmediğin için sana garip geliyor hayatını Buckingham sarayında geçirmişsin herhalde. ;) Bu arada birader kelimesi kullanan adam bana ne soruyor bakın trajikomik.
Gavur çok kaba bir kelime bana göre.

Şimdi hocam artık ülkeler öyle işçi gücü için almıyorlar. Kafa varsa alırlar yoksa bir şey olmaz ya da evleneceksin fakat buda gerçek olması lazım.

Ya sev ya terk et veya başka yerde yapamam zırvalarına bakmadan imkanın varsa yaşa kardeşim hem ne demiş şair. Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı