Başkalarının ne düşündüğünü takmalı mıyım?

Daha fazla  
Arkadaşlar saçma bir konu açtım kusura bakmayın. Kafama takıldı çünkü. Mesela şimdi benim bir amcamın kızı var tamam mı? 22 yaşında. O böyle çok yerin dibine sokar eskisi şeyleri hiç unutmaz. Sizce takmalı mıyım yoksa başkalarının ne düşündüğü önemli değil mi?

Hocam bunu kendiniz çözmeniz lazım, yanlış anlamayın. Aynı durumu yaşıyorum, bazen benimle de dalga geçiyorlar. Ben takmıyorum desem bile istemsizce takıyorum, eğer gerçekten takmamaya çalışacaksanız kafada değiştirmeniz lazım kendinizi diye düşünüyorum. İnsanlar sürekli konuşur, iyi kötü boş olmasına bakmadan, takmayın dememizin size fazla faydası olacağını sanmıyorum. Ama boş konuşan insana yol vermek daha iyi olur bizim' adımıza.

Başkalarının hakkımda dediği ve düşündüğü şeyi çok umursamam, umursayınca onların işine gelmiş olur. Gereksiz bir insana da durduk yere fikirlerine değer veriyormuş hissiyatını da vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Başkalarının hakkımda dediği ve düşündüğü şeyi çok umursamam, umursayınca onların işine gelmiş olur. Gereksiz bir insana da durduk yere fikirlerine değer veriyormuş hissiyatını da vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Sizinkisi bir hayat felsefesi hocamm

Bu hayat felsefesini elde edebilmek için zamanında çok hata yaptığım doğrudur, kabul ediyorum da bir sonuç çıkarabilmek önemli olanı bence :D Her insan hata yapar, önemli olan ders çıkarabilmek ve tekrar yapmamaktır.

Arkadaşlar saçma bir konu açtım kusura bakmayın. Kafama takıldı çünkü. Mesela şimdi benim bir amcamın kızı var tamam mı? 22 yaşında. O böyle çok yerin dibine sokar eskisi şeyleri hiç unutmaz. Sizce takmalı mıyım yoksa başkalarının ne düşündüğü önemli değil mi?
Karşındaki kişi sana değer veren ve güvendiğin birisi ise evet takmalısın. Fakat senin yaşadığın durumda takmamalısın. Kısacası karşıdakine bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı