Başkasını istememek

İşte biz bunların hepsine tecrübe diyoruz. Ama hanım kızımız seni biraz oynatıyor ve bundan zevk alıyor gibi yani sen ne kadar sevsen de senin sevgine layık değil kardeşim. Başka limanlara yelken açmalısın duygularına hakim ol ve ondan uzaklaş, daha çok gençsin önüne neler çıkacak hayatı akışına bırak...Su akar yatağını bulur! Nihayetinde.

Ya bu aşk meşk işlerinde gelip buradaki insanlardan tavsiye istemenizi anlamıyorum. Buradaki çoğu kişi zaten ''salla gitsin, daha önünde çok zaman var, başka birini bulursun'' gibi laflar ediyorlar. Eğer çok tavsiye ediyorsan kimsenin lafına takılma, kendi gönlünün sesini dinle, doğru düşündüğünü yap. Aşk meselelerinin ucunda ölüm yok; kendin deneyim et, gör.

RTÜK televizyonda ki dizileri düzeltmediği sürece bu gençlik toparlanamicak. Yarısı aşkta öldüm bittim assskkkk, yarısı çukur İdris babaaa adanaliyik oglim modunda...

Senin soruna yorumum, takma kafaya ne istiyorsan onu yap çünkü aşık değilsin. Hoşlantılar günümüzde deli aşık olarak tanımlanıyor. Güven bana bir gün beni hatırlarsın gerçekten aşık olduğunda. Dersin o zaman harbiden boşuna kasmisiz bu kadar diye. Gerçek aşık olunca olayların ne kadar farklı olduğunu anlarsın sal yaşa istediğin gibi çünkü seneye buraya başkasını yazacaksın/yazacaklar. Üniversite de başkası olacak iş hayatı başkası olacak uzayacak gidecek. Hayırlısı ile doğruyu bulursun takıl kafana göre rahat ol yani çok düşünürsen olmaz.

Kaç yaşındasınız?
26 Ekim'de 18
Furkan sen misin, Furkan'a mı aşık oldun?

Uykulu uykulu okuyunca böyle oluyor.
Benim
Başkası malı götürür nedir ya? İçip içip yazmış herhalde. Kızın hoşlandığım kısmı o kısım değildi benim.
2 ay sonra sıkıldım diyip ayrılıp sonra bir arkadaşımı sevmeye başladığını duyduğum bir kızla asla ilişki falan düşünmezdim ben. Sıkılmak ne ya. Çocuk oyunu mu birisiyle sevgili olmak.
Yazarken kendimi kandırıyordum herhalde. Aşk için sevgi kalmadı içimde ona karşı. Bugün düşündüm iyice, olan şeyleri ve ne olması gerektiğini. En erken üniversitede denerim artık bu ciddi ilişkiyi.

Son düzenleme:
İfadeler: acv
Ben de lisede sağlıklı bir ilişki olacağını düşünmüyorum en iyisi üniversite bence de.

Bence gerçekten kıza aşıksın bu da güzel bir şey. Ondan faydalanmak istemiyorsun evet ama elini tut bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…