Başkasının adına olan garanti kâle alınır mı?

dessa123

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Meslek Öğrencisi
Arkadaşlar ben monitör sipariş etmiştim. Yanında ASUS klavye geldi ama başka birinin adına faturası falan var. Gelir alırlar diye ses etmedim. Kimse aramadı bile bende kullanmaya başladım ama hemen sorun çıktı. Garantiye götürsem ilgilenirler mi? Faturası var.

Arkadaşlar ben monitör sipariş etmiştim. Yanında ASUS klavye geldi ama başka birinin adına faturası falan var. Gelir alırlar diye ses etmedim. Kimse aramadı bile bende kullanmaya başladım ama hemen sorun çıktı. Garantiye götürsem ilgilenirler mi? Faturası var.

İsim ne olursa olsun o ürün koduna bir garanti mevcutsa ilgilenmeleri lazım. 18 yaşından büyük değilsen belki ilgilenmezler o duruma dikkat et.

Aynı durumu ben de yaşamıştım. 15.000 TL değerinde bir ürün teslim edildi tarafıma. Aradım sorun yok dediler ama kullanmadım. Ama 1.5 ay sonra ürünün peşine düştüler. Ben de geri gönderdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı