ördek17 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050 Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:29 #1 Merhaba, daha önce annemin adına Nesine hesabı açıp kullanmamıştım. Şimdi hesap kapatma başvurusunda bulundum ve sanırım müşteri hizmetleri 1-2 gün sonra arayacakmış. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Merhaba, daha önce annemin adına Nesine hesabı açıp kullanmamıştım. Şimdi hesap kapatma başvurusunda bulundum ve sanırım müşteri hizmetleri 1-2 gün sonra arayacakmış. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Çözüm ördek17 Cumartesi 20:42 The Fallen Angel dedi: Teyit edeceği için annenin konuşması gerekir. Doğum yeri, doğum tarihi gibi teyit amaçlı sorular soracaktır. Genişletmek için tıkla... Şimdi nesineye konu ile alakalı e-posta attim ve olayı anlattım. 72 saat bekleme süresi varmış herhalde. Hesap kapatıldı.
The Fallen Angel dedi: Teyit edeceği için annenin konuşması gerekir. Doğum yeri, doğum tarihi gibi teyit amaçlı sorular soracaktır. Genişletmek için tıkla... Şimdi nesineye konu ile alakalı e-posta attim ve olayı anlattım. 72 saat bekleme süresi varmış herhalde. Hesap kapatıldı.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.514 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya Cumartesi 20:34 #2 Teyit edeceği için annenin konuşması gerekir. Doğum yeri, doğum tarihi gibi teyit amaçlı sorular soracaktır. Artı 0 Eksi
Teyit edeceği için annenin konuşması gerekir. Doğum yeri, doğum tarihi gibi teyit amaçlı sorular soracaktır.
KS KS ördek17 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050 Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:42 #3 The Fallen Angel dedi: Teyit edeceği için annenin konuşması gerekir. Doğum yeri, doğum tarihi gibi teyit amaçlı sorular soracaktır. Genişletmek için tıkla... Şimdi nesineye konu ile alakalı e-posta attim ve olayı anlattım. 72 saat bekleme süresi varmış herhalde. Hesap kapatıldı. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 01:19 Artı 0 Eksi Çözüm
The Fallen Angel dedi: Teyit edeceği için annenin konuşması gerekir. Doğum yeri, doğum tarihi gibi teyit amaçlı sorular soracaktır. Genişletmek için tıkla... Şimdi nesineye konu ile alakalı e-posta attim ve olayı anlattım. 72 saat bekleme süresi varmış herhalde. Hesap kapatıldı.