Başkasının ismini kullanmaktan savcılığa verilinir mi?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, biz iki arkadaşız, benim arkadaşımı rahatsız eden, onun fotoğraflarıyla sahte hesaplar açan kızın biri vardı. Arkadaşın numarasından kızın yakınlarından birinin numarasını aldık ve aradık olayı anlattık. Evlere dağıldık ve arkadaşımı farklı numaralardan kızın ismini kullandığımız için arkadaşın numarasını avukata ileteceğini söyleyen, dava açacağını söyleyen, savcılığa sevk edeceğini söyleyen kişiler yazdı. Arkadaşım hepsine görüldü attı şuan. Sizce durumun akıbeti ne olur? 18 yaşından küçük, sicili sütten temiz. Bırak terbiyesizlik yapmayı sütten çıkmış ak kaşık gibi konuştu. WhatsApp Image 2024-08-09 at 21.54.37.jpeg Eki Görüntüle 2279574 WhatsApp Image 2024-08-09 at 21.54.38 (1).jpeg

Merhaba arkadaşlar, biz iki arkadaşız, benim arkadaşımı rahatsız eden, onun fotoğraflarıyla sahte hesaplar açan kızın biri vardı. Arkadaşın numarasından kızın yakınlarından birinin numarasını aldık ve aradık olayı anlattık. Evlere dağıldık ve arkadaşımı farklı numaralardan kızın ismini kullandığımız için arkadaşın numarasını avukata ileteceğini söyleyen, dava açacağını söyleyen, savcılığa sevk edeceğini söyleyen kişiler yazdı. Arkadaşım hepsine görüldü attı şu an. Sizce durumun akıbeti ne olur? 18 yaşından küçük, sicili sütten temiz. Bırak terbiyesizlik yapmayı sütten çıkmış ak kaşık gibi konuştu. Eki Görüntüle 2279576Eki Görüntüle 2279574Eki Görüntüle 2279572

O kişinin fotoğrafını kullandın mı?

Niye tek isim soyisim o kıza mı aitmiş? düşüncem resmini veya kişisel bilgilerini kullanmadığın sürece bir şey çıkmaz bunlara da çok takılma eğer kullanmadıysan bu numaralara da "beni şu an taciz ediyorsunuz ben sizden şikayetçi olacağım" yazarsan zaten geri püskürürler sonuçta seni taciz ediyorlar şu an (bundan önce tabi yanlış numara demende fayda var ısrar ederlerse et şikayet) (Dipnot: isim sansürü kanka gözüme takıldı)

Hiçbir şey olmayacak çok belli. Olacaksa da gene hiçbir şey olmayacak:D davadan sonuç cırt çıkar.

O kişinin fotoğrafını kullandın mı?
Yok kullanmadık.

Niye tek isim soyisim o kıza mı aitmiş? düşüncem resmini veya kişisel bilgilerini kullanmadığın sürece bir şey çıkmaz bunlara da çok takılma eğer kullanmadıysan bu numaralara da "beni şu an taciz ediyorsunuz ben sizden şikayetçi olacağım" yazarsan zaten geri püskürürler sonuçta seni taciz ediyorlar şu an (bundan önce tabi yanlış numara demende fayda var ısrar ederlerse et şikayet) (Dipnot: isim sansürü kanka gözüme takıldı)
Neyi gözüne takıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı