Rexie
Kilopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. Bu Microsoft'ta yaşadığım sıkıntılardan artık bıktım. Bir sorunu çözüyorum ardından bir diğeri önüme engel oluyor. Geçen konularımda Game Pass'ım olmasına rağmen Minecraft oynamam için Game Pass almam gerektiği yazıyor diye bir sorunu belirtmiştim. Bu sorunu çözdüm fakat şimdi de farklı bir sorun yaşıyorum. Şimdi olayı bir açıklayayım. Benim bir arkadaşımın Microsoft hesabının Game Pass'i var. Bende onun Microsoft hesabından Game Pass kullanıyorum. Minecraft'ta girmeye çalıştığımda önüme böyle bir ekran çıkıyor.
Bir isim yazdığımda kenarıdan böyle bir hata veriyor.
İnternet tarayıcısı üzerinden Minecraft adımı düzenleyeyim diyorum, orada da farklı bir sorunla karşılaşıyorum. Game Pass arkadaşımın Microsoft hesabında olduğu için siteye onun Microsoft hesabıyla giriş yapıyorum. Fakat böyle yaptığım zaman otomatik olarak onun Xbox hesabına giriş yapılıyor. Onun Microsoft hesabından girip kendi Xbox hesabım için nasıl ayar yapabilirim? Kendi Microsoft hesabımı girince kendi Xbox profilimi düzenleyebiliyorum fakat o zaman da Minecraft satın alınmış veya Game Pass aktif olarak gözükmüyor. Biraz karışık olmuş olabilir, anlayamadığınız bir yer olursa daha açık konuşmaya çalışırım.
@Yener K.
Bir isim yazdığımda kenarıdan böyle bir hata veriyor.
İnternet tarayıcısı üzerinden Minecraft adımı düzenleyeyim diyorum, orada da farklı bir sorunla karşılaşıyorum. Game Pass arkadaşımın Microsoft hesabında olduğu için siteye onun Microsoft hesabıyla giriş yapıyorum. Fakat böyle yaptığım zaman otomatik olarak onun Xbox hesabına giriş yapılıyor. Onun Microsoft hesabından girip kendi Xbox hesabım için nasıl ayar yapabilirim? Kendi Microsoft hesabımı girince kendi Xbox profilimi düzenleyebiliyorum fakat o zaman da Minecraft satın alınmış veya Game Pass aktif olarak gözükmüyor. Biraz karışık olmuş olabilir, anlayamadığınız bir yer olursa daha açık konuşmaya çalışırım.
@Yener K.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: