Başkent üniversitesi vs TED üniversitesi

Hasanberkus

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene YKS'ye girdim ve 10 bin sıralama yaptım. Mühendislik okumak istiyorum ve Ankara'da kalmayı düşünüyorum. Sıralamalara baktığımda TED ve Başkent Üniversitesi'nin bilgisayar mühendisliklerinin tam burslu geldiğini gördüm ve ikisi de birbirine çok yakın duruyor. Üniversiteler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu sene YKS'ye girdim ve 10 bin sıralama yaptım. Mühendislik okumak istiyorum ve Ankara'da kalmayı düşünüyorum. Sıralamalara baktığımda TED ve Başkent Üniversitesi'nin bilgisayar mühendisliklerinin tam burslu geldiğini gördüm ve ikisi de birbirine çok yakın duruyor. Üniversiteler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
10k sayısalsan ted veya başkent saçmalık olur. Hangisi diye tartışmamız gereksiz. Bilkent odtü bakabilirsin.

10k sayısalsan ted veya başkent saçmalık olur. Hangisi diye tartışmamız gereksiz. Bilkent ODTÜ bakabilirsin.

ODTÜ'nün yurtlarında kalınmasın. Daha bugün hasta bir yakınım geldi yemekleri berbat ve yurtları çok kirli.

Olabilir hocam, konu yurtlarla alakalı değil zaten. Yurtlar kötü diye ODTÜ'ye gitmeyelim mi?

Yurtlarında kalınacaksa dedim. Ayrıca görünce anlardınız he bu o yüzden dedi diye. Hintler cıplak ayakla sokakta dolaşıyor ve onlarla aynı tuvalete gittiğinizi düşünün. Bu sadece bir örnek.

10k sayısalsan ted veya başkent saçmalık olur. Hangisi diye tartışmamız gereksiz. Bilkent odtü bakabilirsin.
Hocam odtü ve bilkentte girebileceği güzel bölüm yok malesef istediklerim bilgisayar yazılım tarzı bölümler bilkentte ve tobbda ücretli geliyor maalesef ailemin o kadar durumu yok okullar 600 bin oldu ondan başkent ted tarzı düşündüm.

İllahi Pc vs. istiyorsanız tamam hocam ama Ankara üni 10k'dı sanırım daha iyi olur diye düşünüyorum(devlet olması nedeniyle(çünkü ted'e gideceksiniz 10k yapmışsınız bölüm bitince 100k yapan adamla aynı konumdasınız siz bilirsiniz ama benim zoruma gidiyor)) ama sizin tercihiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı