4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 17 Ağustos 2023 #1 Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi?
6 690355 Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 161 17 Ağustos 2023 #2 401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet giyilir.
401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet giyilir.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Giyersin.
HeraldV Decapat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Ağustos 2023 #4 Çoğu düz taban ayakkabidan daha konforlu
cupchake Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 45 17 Ağustos 2023 #5 401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 2 yıldır her yerde giyiyorum.
401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 2 yıldır her yerde giyiyorum.
F fullrafa Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #6 401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Giyilebilir tabii sadece biraz terletebilir kalın olduğundan o da kişiden kişiye değişir.
401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Giyilebilir tabii sadece biraz terletebilir kalın olduğundan o da kişiden kişiye değişir.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 17 Ağustos 2023 #7 Istersen krampon ile gez kanka sana kalmis. Krampon icin bilemem ama kimse giydiğin ayakkabi yuzunden laf atmaz sana.
Istersen krampon ile gez kanka sana kalmis. Krampon icin bilemem ama kimse giydiğin ayakkabi yuzunden laf atmaz sana.
F fullrafa Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #8 Hagu dedi: Istersen krampon ile gez kanka sana kalmis. Krampon icin bilemem ama kimse giydiğin ayakkabi yuzunden laf atmaz sana. Genişletmek için tıkla... Ben kramponu görsem gülerim şahsen.
Hagu dedi: Istersen krampon ile gez kanka sana kalmis. Krampon icin bilemem ama kimse giydiğin ayakkabi yuzunden laf atmaz sana. Genişletmek için tıkla... Ben kramponu görsem gülerim şahsen.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 17 Ağustos 2023 #9 401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben günlük giymek için Luka 1 aldım. Güzel gözüküyor. Ayakkabı daha gelmediği için günlük giyince nasıl olur bilemiyorum. HeraldV dedi: Çoğu düz taban ayakkabidan daha konforlu Genişletmek için tıkla... Evet hocam düz taban bana da rahatsız geliyor. Air force 1 denedim hiç rahat değil.
401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben günlük giymek için Luka 1 aldım. Güzel gözüküyor. Ayakkabı daha gelmediği için günlük giyince nasıl olur bilemiyorum. HeraldV dedi: Çoğu düz taban ayakkabidan daha konforlu Genişletmek için tıkla... Evet hocam düz taban bana da rahatsız geliyor. Air force 1 denedim hiç rahat değil.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 17 Ağustos 2023 #10 401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda sürekli basketbol ayakkabısı giyerim. Aşırı konfıorlu ama ağırlar. Modele göre değişir tabii.
401533 dedi: Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda sürekli basketbol ayakkabısı giyerim. Aşırı konfıorlu ama ağırlar. Modele göre değişir tabii.