Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet giyilir.Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi?
Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi?
Istersen krampon ile gez kanka sana kalmis. Krampon icin bilemem ama kimse giydiğin ayakkabi yuzunden laf atmaz sana.
Ben günlük giymek için Luka 1 aldım. Güzel gözüküyor. Ayakkabı daha gelmediği için günlük giyince nasıl olur bilemiyorum.Zion 2 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı alacağım ama basketbol ayakkabısı olarak geçiyor. Bu ayakkabılar günlük olarak giyilebilir mi?
Evet hocam düz taban bana da rahatsız geliyor. Air force 1 denedim hiç rahat değil.Çoğu düz taban ayakkabidan daha konforlu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.