Basketbol oynamak için arkadaş nasıl bulabilirim?

Yaz semtini, burdan bulursun.
Hocam benim semt sıkıntılı yazmasam daha iyi olacak. Kekosu, Drillcisi, Panelcisi, her ne kadar vasıfsız varsa olduğum semte gelmiş.

Basket sahasına git akşam üstü. İlla oynayan bir grup vardır. Temiz çocuklara benziyor iseler bende oynayabilir miyim diye sor. Kalabalık değillerse kabul ederler.
Utanırım.

Hocam benim semt sıkıntılı yazmasam daha iyi olacak. Kekosu, Drillcisi, Panelcisi, her ne kadar vasıfsız varsa olduğum semte gelmiş.

Utanırım.
Niye onlar insan değil mi? Utanırsan hayatta aşk olsun parasal açıdan olsun hiçbir şey yapamazsın. Patron olduğunu düşün personel alımı yapacaksın iki eleman var birisi çok iyi bir üniversiteden mezun ama çok çekingen ne yapması gerektiğini bilmiyor ama diğeri çok profesyonel soğukkanlı ve atılgan hangisini tercih edersin dediğim gibi atılganlık ve rahatlık çok önemli, yaşının küçük olduğunu varsayıyorum. Her şey düzelir merak etme sadece kendini geliştirmeye atılgan, üretici, soğukkanlı ve profesyonel olmaya bak dünya her zaman bunlar üzerine dönüyor.

Dosya Ekleri

• tumblr_581ed0c5ddcef3019330589befd2c49f_424de977_400.gif
    tumblr_581ed0c5ddcef3019330589befd2c49f_424de977_400.gif
    1,9 MB · Görüntüleme: 44
Basketbol oynayanlar inan bana gram keko değiller. Sahaya git ve selam falan de 1vs1 at. Bu kadar basit.
Hocam durun hemen 1vs1 at falan hahahahah. Adam daha gitmeye utanıyor, verdiğin tavsiyeye bak.
Ve inan ki belki sen görmemiş olabilirsin ama Mersinde kekolar da oynuyor emin ol, öyle bir kanı yok arkadaşın da dediği gibi tiplerini süz düzgünlerse git gerisi gelir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı