Basketbol oynarken hantal gibi gözükmek

mcsisko1

Centipat
Daha fazla  
Basketbol oynarken kollarım bacaklarım yavaş hareket ediyor sanki kendimi video da izlediğim zaman hantal gibi gözüküyorum ama normalde koşarken falan çok hızlıyım ve vücudum da kaslı bunun nedeni ne ve nasıl düzeltebilirim bunu? 14 yaşındayım boyum 175 acaba bunun vücudumun daha gelişimini tamamlamaması ile bir ilgisi var mı?

Kameradan olabilir. Yanında ki arkadaşlarına veya insanlara sorarak düşüncelerini öğrenebilirsin. Belki de gerçekten hantalsındır...

Kameradan olabilir. Yanında ki arkadaşlarına veya insanlara sorarak düşüncelerini öğrenebilirsin. Belki de gerçekten hantalsındır...

Ama gerçekten hantal olmam bile garip oluyor çünkü ben hayvan gibi antrenmanlar yapıyorum sürekli koşuyorum vücudum bayağı fit arkadaşlarımın bazıları hantal gibi gözüküyorsun dedi ama bu garip.

Ama gerçekten hantal olmam bile garip oluyor çünkü ben hayvan gibi antrenmanlar yapıyorum sürekli koşuyorum vücudum bayağı fit arkadaşlarımın bazıları hantal gibi gözüküyorsun dedi ama bu garip.
Bence düşündüğün gibi değilmiş. Başkalarına da sorabilirsin.

Aynı dönemleri bende yaşadım meselenin handling ve crossover yeteneğiyle bağlantılı olduğunu fark ettim.

Kanka bu yaşadığın durumun ismi stiffness youtube a yazıp videoları falan izle. Anlamını da shiftynin tersi olarak düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı