Basketbol topu önerisi

O bütçeye alacağınız Molten GR7 dandik bir kauçuk toptan öteye gidemez. GM7 veya GL7, BG serisinin üst modelleri toplar hariç Molten Toplar pek iyi olmuyor. BT500 güzel toptur.
BT500 bütçemi aşıyor. BG2000 iyi midir yoksa BT100 falan mı bakayım?

Molten BG2000 mi daha iyi yoksa attığınız tarmak BT100 mü?

BG2000 plastik bir top. Eski Molten
GR7'nin yeni versiyonu. BT100 daha iyi olur.
BT100 alıyorum o zaman. Teşekkür ederim.

O bütçeye alacağınız Molten GR7 dandik bir kauçuk toptan öteye gidemez. GM7 veya GL7, BG serisinin üst modelleri toplar hariç Molten Toplar pek iyi olmuyor. BT500 güzel toptur.
700-750ye çıksam neler önerebilirisiniz?

BG2000 plastik bir top. Eski Molten
GR7'nin yeni versiyonu. BT100 daha iyi olur.
Spalding tf150 veya rainbow grafiti önerir misiniz?

Son düzenleme:
700-750ye çıksam neler önerebilirisiniz?
Renkli bir BT500 var. O güzeldir. BT500X'in yeni çıkanları çok az sekiyor. Ancak düz BT500'ler güzeldir. Böyle rengarenk bir modeldi.
Spalding tf150 veya rainbow grafiti önerir misiniz?
Bu serilerin kalitesi her geçen sene düşüyor. Eski bir TF 150 ile şu anki TF 150'nin kalitesi bir değil. Rainbow Graffiti de güzel gözükse de iyi bir top değil.

Renkli bir BT500 var. O güzeldir. BT500X'in yeni çıkanları çok az sekiyor. Ancak düz BT500'ler güzeldir. Böyle rengarenk bir modeldi.

Bu serilerin kalitesi her geçen sene düşüyor. Eski bir TF 150 ile şu anki TF 150'nin kalitesi bir değil. Rainbow Graffiti de güzel gözükse de iyi bir top değil.
Spalding bakmıyorum o zaman. BT500 almalıyım sanırım. Aslında BT100 alacaktım ancak yorumlarında hemen soyulduğunu, parçalandığını outdoor kullanımına pek uygun olmadığını yazmışlar ben de hep dışarıda kullanacağım bu yüzden BT500 almayı düşündüm. BT500 veya BT100ü deneyimlesiniz mi nasıl toplar sağlamlık açısından?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı