Basketbol topunu nasıl tamir edebilirim?

Shenzhenn

Hectopat
Makaleler
1
Basketbol topuma oynarken dikenle ufacık bir kısmından delindi ve şu an sekmiyor bile. Pahalı bir top olduğu ve alıştığım için de yeniden almak istemiyorum, düzeltmenin bir yolu var mı?

Tamir setleri vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben eskiden patlayan bisiklet lastiği tamir ediyordum yapışkan gibi bir şey kullanıyorduk bayağı da iş görüyordu basket topunda denerseniz belki işe yarar.

El becerileriniz iyi ise aşağıdaki video ile durumu çözebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değilse lastikçi veya bisikletçiye götürün mutlaka çok kolay bir şekilde halleder.

El becerileriniz iyi ise aşağıdaki video ile durumu çözebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Değilse lastikçi veya bisikletçiye götürün mutlaka çok kolay bir şekilde halleder.

Öyle yapacağım, eğer yapmazlarsa da japon yapıştırıcısı ile bir şeyler denerim artık.
Hocam ben eskiden patlayan bisiklet lastiği tamir ediyordum yapışkan gibi bir şey kullanıyorduk bayağı da iş görüyordu basket topunda denerseniz belki işe yarar.
Bir önceki topumda bisiklet lastiği yaması yapıştırıcısı ile denemiştim ama tutmamıştı, belki benim beceremememden dolayıdır.

Yapıştırıcı ile yaptım fakat yine hava kaçırıyor, 10-15 dakika sonra çok ciddi fark oluyor.

Lastik tamir kitiyle video gördüm de bu işe yarayabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı