Basketbolcu olmak için neler yapılmalı?

rxmmstein

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 14 yaşındayım boyum 176 kilom 66 ileride basketbolcu olmak istiyorum. Sabah 4 buçukta kalkıyorum karın çalışıyorum yağ yakımı için elma sirkesi limon bir de kahve shotlayıp koşuya gidiyorum. Koşuda kendimi zorlayabilidiğim kadar zorluyorum koşamayacak hale gelene kadar. Bunun yanında dengeli temiz bir beslenme yapıyorum eve geliyorum kahvaltı yapıyorum. Bittikten sonra basket oynamaya gidiyorum. Eve geliyorum idman öncesi öğün için bir şeyler yiyip gyme gidiyorum. Çıkışta tekrar baskete gidiyorum ve akşam 1 kere daha baskete gidiyorum. Bunların dışında bir de dil çalışıyorum. Sizce basket için ilerleme konusunda yanlış yaptığım bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden tebrik ettim seni. Sadece senden 2 yaş büyüğüm bu yoldan devam et inanırsan neden olmasın benim de hayalim basketbolcu olmak ben senin kadar çalışmıyorum tebrik ettim doğrusu.

Cidden tebrik ettim seni. Sadece senden 2 yaş büyüğüm bu yoldan devam et inanırsan neden olmasın benim de hayalim basketbolcu olmak ben senin kadar çalışmıyorum tebrik ettim doğrusu.
Teşekkürler çalışmaya devam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antrenmanlarda dikkatli olmanızı öneririm, rutininiz sanırım biraz yoğun, sakatlanmamaya ekstra özen gösterin.

Kardeşim aynı bende senin gibi yoğun çalışıyorum sabah 5 kalkıp koşuyorum dinlendikten sonra bahcede kendime bir merdiven çizim onunla çabukluk çalışıyorum ve basketbol oynamaya gidiyorum daha sonra gym akşam sıçrama antrenmanı yapıp günü kapatıyorum bu sıçrama antrenmanı her gün değişiklik gösterir bir gün patlayıcılık birgün hız vb asıl soruya gelecek olursak bence basketbolcu olmak istiyorsan patlayıcı ve çok iyi şut atabilmen gerek ayrıca çift top calismalar yapmanı da öneririm burada yazamayacagim bir çok detay var mesaj atarsan detaylı konusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…