Arkadaşlar, 17 yaşındayım, 1.80 boyum var ve 89-90 kiloyum. İriyim biraz. 5'e 5 maçlarda falan karşı takımın pivot oyuncuları beni güzel güzel itiyor ancak top bendeyken savunmayı geçerken savunmacıyı itmekten çekiniyorum. Maçlarda izliyorum LeBron, Igodaula falan itip yatırıyor adamları. Bunu nasıl aşabilirim?
Arkadaşlar, 17 yaşındayım, 1.80 boyum var ve 89-90 kiloyum. İriyim biraz. 5'e 5 maçlarda falan karşı takımın pivot oyuncuları beni güzel güzel itiyor ancak top bendeyken savunmayı geçerken savunmacıyı itmekten çekiniyorum. Maçlarda izliyorum LeBron, Igodaula falan itip yatırıyor adamları. Bunu nasıl aşabilirim?
Post up için diyorsan sırtınla itersin. Omuz atmak pek iyi olmaz, sert olur biraz. Post savunmasında seni itiyorlarsa Ben Wallace'ın Shaq'ı savunduğu gibi kolunu araya koyabilirsin.. İnternette görürsün fotoğraflarını.
Vur omzu geç aga. Korkma acımasız ol. Basketbol akıl oyunu, arkadaşın omuz atıyorsa tam o sırada bir adım geri çek kendini düşsün yere. Omuz atamıyorsan da zekanı kullan bro.