Basketbolda itme nasıl olur?

ekstremum nokta

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 17 yaşındayım, 1.80 boyum var ve 89-90 kiloyum. İriyim biraz. 5'e 5 maçlarda falan karşı takımın pivot oyuncuları beni güzel güzel itiyor ancak top bendeyken savunmayı geçerken savunmacıyı itmekten çekiniyorum. Maçlarda izliyorum LeBron, Igodaula falan itip yatırıyor adamları. Bunu nasıl aşabilirim?

Arkadaşlar, 17 yaşındayım, 1.80 boyum var ve 89-90 kiloyum. İriyim biraz. 5'e 5 maçlarda falan karşı takımın pivot oyuncuları beni güzel güzel itiyor ancak top bendeyken savunmayı geçerken savunmacıyı itmekten çekiniyorum. Maçlarda izliyorum LeBron, Igodaula falan itip yatırıyor adamları. Bunu nasıl aşabilirim?
İterek. faul yap korkmana gerek yok. Dön arkanı ilerle.

Post up için diyorsan sırtınla itersin. Omuz atmak pek iyi olmaz, sert olur biraz. Post savunmasında seni itiyorlarsa Ben Wallace'ın Shaq'ı savunduğu gibi kolunu araya koyabilirsin.. İnternette görürsün fotoğraflarını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı