Baskılı 70x30 mouse pad önerisi

Bütçe
300-350

Nami

Decapat
Baskılı olarak Amazon.com.tr bunu seçmiştim ama sonradan aklıma geldi ki benim kaldığım yurt çalışma masaları 90 cm var mı? Yanımda ölçmek için bir şey yoktu o yüzden ben de 3 defteri uzunlamasına yan yana koymayı denedim. İnternetten baktım bir A4 boyutu 30 cm imiş ama üçünü yan yana koyduğum zaman sığmadı. Büyük ihtimalle yurt masası 75-85 cm arası bir şey. Her neyse bu yüzden bana 70x30 kaliteli bir mouse pad önerir misiniz? Sitede önerilen mouse padlere baktım çoğu, düz/baskısız. 70x30 baskılı bir şey bulamazsan rastgele birini alacağım artık. Bütçe de başta yazıyor ve benim istediğim beni en az 2 yıl götürsün. Her sene her sene mouse pad almakla uğraşmayayım.

Bütçe de başta yazıyor ve benim istediğim beni en az 2 yıl götürsün. Her sene her sene mouse pad almakla uğraşmayalım.

Mesela Xrades Joker 70x30 Cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey var ve 150 TL. Bu kaliteli mi? Yani daha 150-200 TL'den fazla bütçem var ekstradan. Bunu alsam götürür mü iki yıl?

Büyük ihtimalle yurt masası 75-85 cm arası bir şey.

+Olarak 80x30'a da bakmayı düşündüm ama masanın tam boyutundan emin değilim.

Cevap gelmedi bende idarelik Amazon.com.tr
Bunu aldım gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…