Nami
Decapat
Baskılı olarak Amazon.com.tr bunu seçmiştim ama sonradan aklıma geldi ki benim kaldığım yurt çalışma masaları 90 cm var mı? Yanımda ölçmek için bir şey yoktu o yüzden ben de 3 defteri uzunlamasına yan yana koymayı denedim. İnternetten baktım bir A4 boyutu 30 cm imiş ama üçünü yan yana koyduğum zaman sığmadı. Büyük ihtimalle yurt masası 75-85 cm arası bir şey. Her neyse bu yüzden bana 70x30 kaliteli bir mouse pad önerir misiniz? Sitede önerilen mouse padlere baktım çoğu, düz/baskısız. 70x30 baskılı bir şey bulamazsan rastgele birini alacağım artık. Bütçe de başta yazıyor ve benim istediğim beni en az 2 yıl götürsün. Her sene her sene mouse pad almakla uğraşmayayım.
Mesela Xrades Joker 70x30 Cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey var ve 150 TL. Bu kaliteli mi? Yani daha 150-200 TL'den fazla bütçem var ekstradan. Bunu alsam götürür mü iki yıl?
+Olarak 80x30'a da bakmayı düşündüm ama masanın tam boyutundan emin değilim.
Bunu aldım gitti.
Bütçe de başta yazıyor ve benim istediğim beni en az 2 yıl götürsün. Her sene her sene mouse pad almakla uğraşmayalım.
Mesela Xrades Joker 70x30 Cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey var ve 150 TL. Bu kaliteli mi? Yani daha 150-200 TL'den fazla bütçem var ekstradan. Bunu alsam götürür mü iki yıl?
Büyük ihtimalle yurt masası 75-85 cm arası bir şey.
Cevap gelmedi bende idarelik Amazon.com.trBaskılı olarak Amazon.com.tr bunu seçmiştim ama sonradan aklıma geldi ki benim kaldığım yurt çalışma masaları 90 cm var mı? Yanımda ölçmek için bir şey yoktu o yüzden ben de 3 defteri uzunlamasına yan yana koymayı denedim. İnternetten baktım bir A4 boyutu 30 cm imiş ama üçünü yan yana koyduğum zaman sığmadı. Büyük ihtimalle yurt masası 75-85 cm arası bir şey. Her neyse bu yüzden bana 70x30 kaliteli bir mouse pad önerir misiniz? Sitede önerilen mouse padlere baktım çoğu, düz/baskısız. 70x30 baskılı bir şey bulamazsan rastgele birini alacağım artık. Bütçe de başta yazıyor ve benim istediğim beni en az 2 yıl götürsün. Her sene her sene mouse pad almakla uğraşmayayım.
Bunu aldım gitti.
Son düzenleme: