Başlangıç İçin 8.000 TL'ye elektrogitar önerisi

ArdaDemirci

Hectopat
Selamlar, sıfırdan elektrogitar öğrenmek istiyorum. Çalmak istediğim tarzlar genel olarak alternatif rock denebilir. Amfi şart mı veya fiyatları nasıl pek bilemediğimden o konuda sizden yardım isteyeceğim. Gitar için ise bütçe 8000 çok zorlarsam (alacağım şeyin gerçekten değmesi lazım farka) 10000'e kadar çıkabilirim. Sıfır olduğumu düşünerek ne önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, sıfırdan elektrogitar öğrenmek istiyorum. Çalmak istediğim tarzlar genel olarak alternatif rock denebilir. Amfi şart mı veya fiyatları nasıl pek bilemediğimden o konuda sizden yardım isteyeceğim. Gitar için ise bütçe 8000 çok zorlarsam (alacağım şeyin gerçekten değmesi lazım farka) 10000'e kadar çıkabilirim. Sıfır olduğumu düşünerek ne önerebilirsiniz?

Amfi ses çıkışı için lazım fakat bilgisayardan da ses alabilirsiniz size kalmış bir şey o. Amfi olmazsa olmaz derseniz küçük cep amfileri var onlardanda ses çıkışı sağlayabilirsiniz.

Başlangıçta bilgisayarda çok zorlanırsınız amfi alamazsanızda yukarıda bahsedildiği gibi Marshall'ın cep amfilerinden alın yanına da Squier mm strat alabilirsiniz.

AkorOgrenmeyenİnsan hocamın dediği gitar şu:

Ama amfi konusunda çok kaliteli olmasa bile cep amfisinden başka bir amfi öneririm. En azından daha sonra elinizden kurtulmak istediğinizde yeni başlayan birine satarsınız.

Akorogrenmeyeninsan hocamın dediği gitar şu:

Ama amfi konusunda çok kaliteli olmasa bile cep amfisinden başka bir amfi öneririm. En azından daha sonra elinizden kurtulmak istediğinizde yeni başlayan birine satarsınız.

Mm strat ve başlangıç için olan bir amfiyi 9 bine aldım şimdi de Blackstar ID Core V3 kullanıyorum ben Ibanez giodan mm strata geçtim ve aradaki farkı bayağı hissettim yani bir süre sonra iyi gitar ve iyi amfiye ihtiyaç duyacaksınız.

Ayrıca cep amfileri direk çıkış olmadan elektro gitarla aldığımız sesi bize yükselterek geri veriyor yani yok metal çalayım rock çalayım falan diyemezsiniz o amfiyle(tabiikide çalarsınız ama çok çok fazla ton farkı olur) Blackstar amfiyle hard rock çalabiliyorum mm stratı kullanarak en azından bütçenizi biraz daha arttırırsanız mm strat yanına boston amfi alırsınız.

Hocam ya bunu ya da bütçe arttırıp bu ürünleri alın.

Mm strat yanına fly 3 mini alırsanız delay efektiniz olmuş olur sadece yani Marshall mini amfileride alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı