Hocam elimin altında bulunsun sonradan uğraşmak istemiyorum. Hem toplu alımda fiyat avantajıda olur diye düşünüyorum. Mesela şunlar nasıl?Biraz araştırma yapıp emin olamadığınız yerde sormanız daha iyi olur.
Set olarak aslında çok fark etmiyor sonradan ihtiyacın olan modülleri falan alabiliyorsun LCD ekran 1 2 temel sensör LED'ler dirençler olsun yeter(başlangıç için)
Klon almanı öneririm. Sonra orjinaline geçersin. Yanarsa felan problem olmasın.Selam, bu yıl Arduino derslerim olacağı için önden başlamak istiyorum (Tabii fiyatlar da artmadan.). Başlangıç için önereceğiniz set ve ders önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
.
Selam, bu yıl Arduino derslerim olacağı için önden başlamak istiyorum (tabii fiyatlar da artmadan.). Başlangıç için önereceğiniz set ve ders önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
.
Klon almanı öneririm. Sonra orjinaline geçersin. Yanarsa felan problem olmasın.
Çoktan klon aldım zaten teşekkürler ancak bi ders materyali önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.UNO klon al denemelerini onda yap kankam.
Udemy üzerinden bakabilirsiniz.Çoktan klon aldım zaten teşekkürler ancak bi ders materyali önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.
Çoktan klon aldım zaten teşekkürler ancak bir ders materyali önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.
Evet hocam Youtube'dan baktığımda pek oturmadı kafamda, Udemy'den kurs alabilirim sorun değil öneriniz var mıdır?YouTube'deki dersler pek güzel değil bence. Sadece yapıp geçiyorlar. Udemy üzerinden bakabilirsin. Eğer kursa para vermem diyorsan internetten ve YouTube'dan çalış ama tüm kodların ne işe yaradığını hangi kablonun neden orada olduğunu mantığı ile anla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.