Başlangıç için Arduino sepeti yeterli mi?

Hocam tabi ki ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur ama eksik/bozuk parça nedeniyle hevesi kırılsın istemiyorum. Diğer sitelerin de günenilirliğini araştırmadım açıkçası.
Satıcının yorumlarına bakacaksınız. İnsanoğlu koyuyor bunu elbet küçük bir direnci koymayı unutur. İstanbul'da iseniz Karaköy'de ucuza bulabilirsiniz.

Bence 16*2 LCD ekran da eklenebilir(varmış yeni fark ettim), çok zevkli proje oluşturması ben bir bakayım kendi setime daha ne ekleyebilirsin diye kendine.

Daha çok sensör eklenebilir.

Wi-fi ve Bluetooth modülü de eklenebilir.

Bir tane büyük boy breadboard eklenebilir geliştirilecek projeler açısından kolaylık olur.

Step motoru eklenebilir.
Bredboard, titreşim ve ateş sensörü ekledim hocam, ama step motoru olarak hangisini kastettiniz, anlamadım.
Bu mu?

Bredboard, titreşim ve ateş sensörü ekledim hocam, ama step motoru olarak hangisini kastettiniz, anlamadım.
Bu mu?
Aynen ondan bahsetmiştim, bence şu an genel olarak yeterli bir set ama 2-3 ay düzenli çalıştıktan sonra yetersiz gelmeye başlayabilir, o zaman daha farklı modüller ve sensörler eklenebilir.

Aynen ondan bahsetmiştim, bence şu an genel olarak yeterli bir set ama 2-3 ay düzenli çalıştıktan sonra yetersiz gelmeye başlayabilir, o zaman daha farklı modüller ve sensörler eklenebilir
Sağolun hocam, ekledim, muhtemelen yarın sipariş ederim. Tekrardan teşekkürler.

Satıcının yorumlarına bakacaksınız. İnsanoğlu koyuyor bunu elbet küçük bir direnci koymayı unutur. İstanbul'da iseniz Karaköy'de ucuza bulabilirsiniz.
İstanbulda değilim, Hepsiburada satıcılarının puanları da iyi değil. Robotistandan daha önce arkadaşım alışveriş yapmış, adını ordan biliyorum. Robo90, direnç gibi şuanda karşıma çıkan siteleri kastediyorsanız da onların güvenilirliğini sizlere soruyorum.

İstanbulda değilim, Hepsiburada satıcılarının puanları da iyi değil. Robotistandan daha önce arkadaşım alışveriş yapmış, adını ordan biliyorum. Robo90, direnç gibi şuanda karşıma çıkan siteleri kastediyorsanız da onların güvenilirliğini sizlere soruyorum.
direnc.net ucuz ve güvenilirdir ama istediğiniz ürünlerin bir kaçının stoğu bulunmuyor.

8*8 LED matris de eklenebilir yılan oyunu falan yapılıyor veya 4*4 keypad bunla da gayet güzel projeler gerçekleştirilir. Bende sipariş verirken hiç bilinmedik bir mağazadan vermiştim fiyatlar robotistanın üçte biri kadardı Nisan ayında seti 800 TL civarına almıştım o siteye baktım fiyatlar baya zamlanmış yoksa link koyardım, bu arada Trendyolda da baya uyguna içeriği bol setler vardı, bir arkadaşımda oradan almıştı.

8*8 LED matris de eklenebilir yılan oyunu falan yapılıyor veya 4*4 keypad bunla da gayet güzel projeler gerçekleştirilir. Bende sipariş verirken hiç bilinmedik bir mağazadan vermiştim fiyatlar robotistanın üçte biri kadardı Nisan ayında seti 800 TL civarına almıştım o siteye baktım fiyatlar baya zamlanmış yoksa link koyardım, bu arada Trendyolda da baya uyguna içeriği bol setler vardı, bir arkadaşımda oradan almıştı.
Onu da ekledim hocam, sağolun tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı