Başlangıç için bateri önerisi

Daha fazla  
Oda arkadaşıma 'Acaba bateri çalsam nasıl olur?' diye sorduktan sonra bana, 'Çalışma pedi al, bir dene. İlgini çekerse paranı biriktirir, elektronik bateri alırsın,' demişti. Yaklaşık bir aydır çalışma pediyle ritim çalışıyorum ve bu ay sonunda bir bateri almak istiyorum. Biraz internete baktım ve Roland TD-7DMK, başlangıç için kalite açısından en iyisi gibi duruyor. Fiyatı yaklaşık 50 bin TL. Ancak mağazaya gittiğimde, çalışanlardan biri bana 25 bin TL'ye Carlsbro CDS-35M'yi gösterdi. Aralarındaki farkın, Roland'ın marka değeri ve malzemesindeki deri kalitesi olduğunu, ancak 25 bin TL'lik bir fark olmadığını söyledi. Biraz kararsız kaldım. Bunlar dışında alternatif önerileriniz varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da elektronik bateri alırken Carlsbro'nun özellik açısından daha dolu olduğu ancak kalite açısından Roland'ın daha iyi olduğu söylenmişti. Ben de Roland TD-17KV almıştım 2-3 yıl önce. Carlsbro modellerine hiç hakim değilim ancak Roland'dan memnunum. Bütçenize yönelik öneri yapamasam da Carlsbro'da çok büyük bir fark yok galiba 3. zil harici. Bütçenizi zorlamayacaksa ve gerçekten büyük bir fark yoksa Roland alabilirsiniz. Ek olarak eğer apartmanda falan çalacaksanız pedalınız için yalıtım halısı gibi bir şeyler almanız gerekiyor diye düşünüyorum. Toplam bütçenize göre onu da hesaplarsanız daha iyi olur.

Bana da elektronik bateri alırken Carlsbro'nun özellik açısından daha dolu olduğu ancak kalite açısından Roland'ın daha iyi olduğu söylenmişti. Ben de Roland TD-17KV almıştım 2-3 yıl önce. Carlsbro modellerine hiç hakim değilim ancak Roland'dan memnunum. Bütçenize yönelik öneri yapamasam da Carlsbro'da çok büyük bir fark yok galiba 3. zil harici. Bütçenizi zorlamayacaksa ve gerçekten büyük bir fark yoksa Roland alabilirsiniz. Ek olarak eğer apartmanda falan çalacaksanız pedalınız için yalıtım halısı gibi bir şeyler almanız gerekiyor diye düşünüyorum. Toplam bütçenize göre onu da hesaplarsanız daha iyi olur.
Roland alabilmem için biraz borca girmem gerekiyor. Denildiği gibi çok büyük farklar yoksa Carlsbro alacağım gibi, internete baktığımda genel olarak yorumlar olumlu yönde. Şuan para biriktirme aşamasındayım kararımı kesinleştirdim sayılır. Teşekkürler cevap için.

Roland alabilmem için biraz borca girmem gerekiyor. Denildiği gibi çok büyük farklar yoksa Carlsbro alacağım gibi, internete baktığımda genel olarak yorumlar olumlu yönde. Şuan para biriktirme aşamasındayım kararımı kesinleştirdim sayılır. Teşekkürler cevap için.
Zorlayacaksa Roland'a yönelmenize bence gerek yok. Yani sonuç olarak bir elektronik bateriden en fazla ne kadar bir beklentiniz olabilir ki bir noktadan sonra? Başlangıç için Carlsbro da yeterli olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı