Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #31 LegendaryDevilHunter dedi: Ayrıca ben Rufus ile yazdırmıştım. Ne ile yazdırayım? Genişletmek için tıkla... LiLi kullanın. LinuxLive USB Creator LinuxLive USB Creator is a free and open-source software to easily create Live USB linuxliveusb.com
LegendaryDevilHunter dedi: Ayrıca ben Rufus ile yazdırmıştım. Ne ile yazdırayım? Genişletmek için tıkla... LiLi kullanın. LinuxLive USB Creator LinuxLive USB Creator is a free and open-source software to easily create Live USB linuxliveusb.com
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #32 Nizel G dedi: LiLi kullanın. LinuxLive USB Creator LinuxLive USB Creator is a free and open-source software to easily create Live USB linuxliveusb.com Genişletmek için tıkla... Kuramıyorum hocam.
Nizel G dedi: LiLi kullanın. LinuxLive USB Creator LinuxLive USB Creator is a free and open-source software to easily create Live USB linuxliveusb.com Genişletmek için tıkla... Kuramıyorum hocam.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #33 LegendaryDevilHunter dedi: Eki Görüntüle 1877096 Kuramıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yıldırıma tıklayın.
LegendaryDevilHunter dedi: Eki Görüntüle 1877096 Kuramıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yıldırıma tıklayın.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #34 Nizel G dedi: Yıldırıma tıklayın. Genişletmek için tıkla...
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #35 LegendaryDevilHunter dedi: Eki Görüntüle 1877098 Genişletmek için tıkla... Tıklasanız da olmuyor mu? USB belleği tekrar seçin. ISO'yu tekrar seçin. Program buga girmiş olabilir.
LegendaryDevilHunter dedi: Eki Görüntüle 1877098 Genişletmek için tıkla... Tıklasanız da olmuyor mu? USB belleği tekrar seçin. ISO'yu tekrar seçin. Program buga girmiş olabilir.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #36 Nizel G dedi: Tıklasanız da olmuyor mu? USB belleği tekrar seçin. ISO'yu tekrar seçin. Program buga girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hala olmuyor hocam.
Nizel G dedi: Tıklasanız da olmuyor mu? USB belleği tekrar seçin. ISO'yu tekrar seçin. Program buga girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hala olmuyor hocam.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #37 LegendaryDevilHunter dedi: Hala olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla... İndirip deneyeyim.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #38 Nizel G dedi: İndirip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Benim disk NTFS olarak biçimlendirildiğinden olabilir mi?
Nizel G dedi: İndirip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Benim disk NTFS olarak biçimlendirildiğinden olabilir mi?
SouL27 Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 460 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #39 balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. etcher.balena.io Bunu da deneyebilirsiniz.
balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. etcher.balena.io Bunu da deneyebilirsiniz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #40 LegendaryDevilHunter dedi: Benim disk NTFS olarak biçimlendirildiğinden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. NTFS diye kırmızı ışık yaktı benim diske. Aşağıdan FAT32 biçimlendirmeyi aktifleştirin. Evet, FAT32 formatlamayı açınca yeşil oluyor. O şekilde yazdırın.
LegendaryDevilHunter dedi: Benim disk NTFS olarak biçimlendirildiğinden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. NTFS diye kırmızı ışık yaktı benim diske. Aşağıdan FAT32 biçimlendirmeyi aktifleştirin. Evet, FAT32 formatlamayı açınca yeşil oluyor. O şekilde yazdırın.