14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #21 JS11+Blackstar ID CORE alıcam sanırım. Ses kartlarına çok fazla uğraşmak istemiyorum. Öğrendikten sonra bakarım heralde.
JS11+Blackstar ID CORE alıcam sanırım. Ses kartlarına çok fazla uğraşmak istemiyorum. Öğrendikten sonra bakarım heralde.
pcteknik Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 44 5 Nisan 2023 #22 tartışmasız js11. jackson global bir marka SX fason üretim değil mi ? Bu nedenle JS11 bence de doğru tercih. Son düzenleme: 6 Nisan 2023
tartışmasız js11. jackson global bir marka SX fason üretim değil mi ? Bu nedenle JS11 bence de doğru tercih.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 6 Nisan 2023 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.youtube.com/@GitarKocu/videos
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.youtube.com/@GitarKocu/videos