Başlangıç için elektrogitar önerisi

basaranmelik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az buz klasik gitar çalabiliyorum şimdiyse elektrogitar almak istiyorum. Genelde punk, blues türevlerinde çalmayı planlıyorum. Pek bir bütçem yok 4000e kadar çıkabilirim. Marshall MG10CF amfim var abimden kalma onu kullanacağım.

Şu gitarı almayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Aynı gitarın Aqua tarzı bir renkte olanını kullanıyorum fakat dediğiniz türlere uyum sağlar mı o kadar bilgili değilim bayağı tecrübeli birkaç müzisyen arkadaşım bunda karar kılmıştı bu bütçede.

Aynı gitarın Aqua tarzı bir renkte olanını kullanıyorum fakat dediğiniz türlere uyum sağlar mı o kadar bilgili değilim bayağı tecrübeli birkaç müzisyen arkadaşım bunda karar kılmıştı bu bütçede.
Hocam tam boy bir gitar değil bu. 3/4 oranında bir gitar tam boydan daha ufak.

Şahsen epiphone sl çok hoşuma gitmeyen bir model. Gerek sesi gerekse SS olması..

Sx Stratocaster veya Squier Bullet alabilirsiniz hem tarzınıza uygun hemde satmak istediğinizde elinizden hızlı çıkar.

Şahsen Epiphone sl çok hoşuma gitmeyen bir model. Gerek sesi gerekse SS olması.

SX stratocaster veya Squier bullet alabilirsiniz hem tarzınıza uygun hem de satmak istediğinizde elinizden hızlı çıkar.

Pardon hocam fark etmemişim bendeki tam boyuydu.

Selam instagramdan eklersen yardımcı olurum. Ibanez GRG170DX modelini öneriyorum. İkinci el almak daha mantıklı. Eğer sadece pop/rock çalacaksan SX stratlar da işini görecektir.

Şahsen Epiphone sl çok hoşuma gitmeyen bir model. Gerek sesi gerekse SS olması.

SX stratocaster veya Squier bullet alabilirsiniz hem tarzınıza uygun hem de satmak istediğinizde elinizden hızlı çıkar.

Squier bullet hoşuma gitti bayağı hocam.
Ama aklımda kaldı şu gitarı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Squier ile karşılaştırırsak:
Yamaha ERG121U Elektro Gitar (Siyah) | doremusic

Technopat Haberler

Geri
Yukarı