Başlangıç için EndeavourOS nasıldır?

ensarinho

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, önceden biraz Mint ve Ubuntu kullandım ama az birkaç şey biliyorum. Mint kötü gözüktü, Ubuntu'yu sevdim fakat hiç kimse tavsiye etmiyor çok buglu deniyor. Distro chooser sitesinde geziniyordum bana EndeavourOS önerdi. Başlangıç için nasıldır? Zor mu? Ayrıca sistemde güzel çalışır mı?

Ekran kartı: AMD Radeon HD 7610M.
İşlemci: Intel i5_2450M.
RAM: 6 GB.
Dual boot kuracağım bir de. Ayrıca önerdiğiniz distro varsa yazabilirsiniz. Kullanım amacım genelde internette gezinmek yazılım öğrenmek ve çok arada Roblox oynarım bir de hafif oyunlar ama zorunlu değil Dual boot olacağı için. İleride Dual boot silerek sadece Linux'tan devam edebilirim.

Arch tabanlı bir dağıtım kullanmak istiyorsanız EndeavourOS kullanabilirsiniz bana da ilk bu dağıtım önerildi, isterseniz önce Fedora deneyin daha sonra Arch tabanlı bir sisteme geçersiniz. Sisteminiz Linux'u rahat destekler hocam.

Arch tabanlı bir dağıtım kullanmak istiyorsanız EndeavourOS kullanabilirsiniz bana da ilk bu dağıtım önerildi, isterseniz önce Fedora deneyin daha sonra Arch tabanlı bir sisteme geçersiniz. Sisteminiz Linux'u rahat destekler hocam.

Fedora denedim bir 15-20 dk ama zor geldi EndeavourOS zor muydu?

Fedora denedim bir 15-20 dk ama zor geldi EndeavourOS zor muydu?

Bilgisayarıma kurup ta denemedim çünkü hafta içi bilgisayarı kullanmıyorum hafta sonu da ofiste bırakınca açmaya fırsat bulamadım. Bu cevabı isterseniz @363652 @Bayram Tempest üstadlarımız açıklasın. Aktif olunca bakacaklardır.

Bilgisayarıma kurup ta denemedim çünkü hafta içi bilgisayarı kullanmıyorum hafta sonu da ofiste bırakınca açmaya fırsat bulamadım. Bu cevabı isterseniz @363652 @Bayram Tempest üstadlarımız açıklasın. Aktif olunca bakacaklardır.
Endeavour OS daha zor gelir.

@363652 forumu bıraktı bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı