Başlangıç için gitar önerisi

Gitar çalmak istiyorum hiçbir şey bilmiyorum. Başlangıç için gitar önerebilir misiniz?
elektro gitara başlamak ve metal çalmak istiyorsanız

kesin bir müzik türü eğiliminiz yoksa başlangıç için en iyisi hss manyetik bir gitar almak olabilir
ama tabi fazla kasmanıza gerek yok her elektro gitar ile istediğiniz şeyi çalabilirsiniz

böyle bir gitar da işinizi görür sss manyetik.
daha güzel clean tonları alırsınız bununla ama dediğim gibi fazla kasmayın hepsi ile başlanır

bu amfi de başlangıç için ucuz küçük güzel ve telefona bağlayıp uygulama ile ayarlama yapılan bir amfidir. ama kafanızı karıştıracak çok fazla şey bulunmakta yani ton ayarlamakta zorlanabilirsiniz o yüzden. gitardan anlayan birinden yardım alırsanız bu amfiyi rahat kullanabilirsiniz.

kafam karışır falan diyorsanız bu amfiyi alabilirsiniz daha basit bir amfidir belli temel tonları yakalayabilirsiniz başlangıç için harika olur

isterseniz akustik gitar ile de başlayabilirsiniz fakat klasik gitarlar ve midex marka gitarlardan uzak durmanızı öneririm gitar çalma hevesinizi kaybetmenize neden olabilir.

bu da işinizi görebilecek bir akustik gitar. amfi gerekmez.

unutmadan bu amfiyi de göstereyim bu da çok güzel bir amfidir. üstteki marshall amfiye göre daha çok ayarlama yapılabilir.

Elektro gitara başlamak ve metal çalmak istiyorsanız.

Kesin bir müzik türü eğiliminiz yoksa başlangıç için en iyisi HSS manyetik bir gitar almak olabilir.
Ama tabii fazla kasmanıza gerek yok her elektrogitar ile istediğiniz şeyi çalabilirsiniz.

Böyle bir gitar da işinizi görür SSS manyetik.
Daha güzel clean tonları alırsınız bununla ama dediğim gibi fazla kasmayın hepsi ile başlanır.

Bu amfi de başlangıç için ucuz küçük güzel ve telefona bağlayıp uygulama ile ayarlama yapılan bir amfidir. Ama kafanızı karıştıracak çok fazla şey bulunmakta yani ton ayarlamakta zorlanabilirsiniz o yüzden. Gitardan anlayan birinden yardım alırsanız bu amfiyi rahat kullanabilirsiniz.

Kafam karışır falan diyorsanız bu amfiyi alabilirsiniz daha basit bir amfidir belli temel tonları yakalayabilirsiniz başlangıç için harika olur.

İsterseniz akustik gitar ile de başlayabilirsiniz fakat klasik gitarlar ve Midex marka gitarlardan uzak durmanızı öneririm gitar çalma hevesinizi kaybetmenize neden olabilir?

Bu da işinizi görebilecek bir akustik gitar. Amfi gerekmez.

Unutmadan bu amfiyi de göstereyim bu da çok güzel bir amfidir. Üstteki Marshall amfiye göre daha çok ayarlama yapılabilir.

Gitar çalmayı öğrenmek için basit gitar arıyordum o yüzden bütçemi düşük tuttum Barcelona LC-3900 gitarı önerir misiniz?

Gitar çalmayı öğrenmek için basit gitar arıyordum o yüzden bütçemi düşük tuttum Barcelona LC-3900 gitarı önerir misiniz?
Bende birkaç haftadır senin gibi arıyorum benimde aklımda LC 3900 vardı barcelona ama şuan amazonda indirimde valencia aldım bugün sipariş verdim barcelodan bi tık daha iyi bu arada tr de bu fiyatada yok en aşağı 3500 tl galiba amazon da 2600 bir bak istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı