elektro gitara başlamak ve metal çalmak istiyorsanızGitar çalmak istiyorum hiçbir şey bilmiyorum. Başlangıç için gitar önerebilir misiniz?
Elektro gitara başlamak ve metal çalmak istiyorsanız.
![]()
IBANEZ GRX20W-WH GRX Elektro Gitar,IBANEZ GRX20W-WH GRX Elektro Gitar
IBANEZ GRX20W-WH GRX Elektro Gitar EN UYGUN FİYATLARLA ROTA MÜZİKTE...,IBANEZ GRX20W-WH GRX Elektro Gitarwww.rotamuzik.com
Kesin bir müzik türü eğiliminiz yoksa başlangıç için en iyisi HSS manyetik bir gitar almak olabilir.
Ama tabii fazla kasmanıza gerek yok her elektrogitar ile istediğiniz şeyi çalabilirsiniz.![]()
IBANEZ GRX40-MLB Elektro Gitar,IBANEZ GRX40-MLB Elektro Gitar
IBANEZ GRX40-MLB Elektro Gitar,IBANEZ GRX40-MLB Elektro Gitarwww.rotamuzik.com
Böyle bir gitar da işinizi görür SSS manyetik.
Daha güzel clean tonları alırsınız bununla ama dediğim gibi fazla kasmayın hepsi ile başlanır.![]()
Squier MM Strat Hard Tail Red Elektro Gitar,Squier MM Strat Hard Tail Red Elektro Gitar
Squier MM Strat Hard Tail Red Elektro Gitar EN UYGUN FİYATLARLA ROTA MÜZİKTE... 0370910558,Squier MM Strat Hard Tail Red Elektro Gitarwww.rotamuzik.com
Bu amfi de başlangıç için ucuz küçük güzel ve telefona bağlayıp uygulama ile ayarlama yapılan bir amfidir. Ama kafanızı karıştıracak çok fazla şey bulunmakta yani ton ayarlamakta zorlanabilirsiniz o yüzden. Gitardan anlayan birinden yardım alırsanız bu amfiyi rahat kullanabilirsiniz.![]()
Nux Mighty Lite BT MKII Taşınabilir Elektro Gitar Amfisi Fiyatı ve Özellikleri
Nux Mighty Lite BT MKII Taşınabilir Elektro Gitar Amfisi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
![]()
Marshall MG10G 10W Combo Elektro Gitar Amfisi Fiyatı ve Özellikleri
Marshall MG10G 10W Combo Elektro Gitar Amfisi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Kafam karışır falan diyorsanız bu amfiyi alabilirsiniz daha basit bir amfidir belli temel tonları yakalayabilirsiniz başlangıç için harika olur.
İsterseniz akustik gitar ile de başlayabilirsiniz fakat klasik gitarlar ve Midex marka gitarlardan uzak durmanızı öneririm gitar çalma hevesinizi kaybetmenize neden olabilir?
Bu da işinizi görebilecek bir akustik gitar. Amfi gerekmez.![]()
Cort Ad810Opw Akustik Gitar,Cort Ad810Opw Akustik Gitar
Cort Ad810Opw Akustik Gitar en uygun fiyatlarla Rota Müzikte...,Cort Ad810Opw Akustik Gitarwww.rotamuzik.com
![]()
Blackstar ID:Core 10 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfisi Fiyatı ve Özellikleri
Blackstar ID:Core 10 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfisi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Unutmadan bu amfiyi de göstereyim bu da çok güzel bir amfidir. Üstteki Marshall amfiye göre daha çok ayarlama yapılabilir.
Bende birkaç haftadır senin gibi arıyorum benimde aklımda LC 3900 vardı barcelona ama şuan amazonda indirimde valencia aldım bugün sipariş verdim barcelodan bi tık daha iyi bu arada tr de bu fiyatada yok en aşağı 3500 tl galiba amazon da 2600 bir bak istersenGitar çalmayı öğrenmek için basit gitar arıyordum o yüzden bütçemi düşük tuttum Barcelona LC-3900 gitarı önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.