Başlangıç için gitar önerisi

Kaankync_

Hectopat
Merhaba herkese iyi sosyaller, ben gitar çalmayı öğrenmek istiyorum. Birkaç gitar baktım bir de tecrübesi olan kişilerden fikir almak için konuyu açtım. Açıkçası alacağım gitarı ekte bırakıyorum. Acaba değer mi başlangıç için? Yoksa önerilerinizi bekliyorum. Bütçe çok yukarıda olmasa bu fiyata yakın olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dost, şimdiden hayırlı olsun dilerim hevesin kırılmasın.
Attığın gitar herhangi bir müzik markete gittiğinde eline tutuşturulacak giriş seviyesi klasik bir Barcelona :)
Tavsiyem gerçekten isteğin varsa hevesin varsa:
Veya yine çok fazla eklemeden almak istiyorsan:
Bu 2 gitarı önerebilirim, en azından öğrencilerime öneriyorum. Marka güzellemesi yapmıyorum ancak martinezin tuşe ağacı güldür. Çalımı çok daha tatlıdır. Başlangıç için en önemli yer tuşe, ne kadar rahat çalım o kadar başarı.
DİPNOT!
Başlangıç olarak kesik kasa gitarlardan birazcık daha uzak durmanı tavsiye ederim. Sadece alt perdelere ulaşımlar kolaylaşıyor diye düşünülse de volume kaybı kesinlikle oluyor. Tonlara biraz daha hakim olman için fat(klasik) kasa bir gitar alman senin adına daha uygun olur. Sevgiler.

Merhaba dost, şimdiden hayırlı olsun dilerim hevesin kırılmasın.
Attığın gitar herhangi bir müzik markete gittiğinde eline tutuşturulacak giriş seviyesi klasik bir Barcelona :)
Tavsiyem gerçekten isteğin varsa hevesin varsa:
Veya yine çok fazla eklemeden almak istiyorsan:
Bu 2 gitarı önerebilirim, en azından öğrencilerime öneriyorum. Marka güzellemesi yapmıyorum ancak martinezin tuşe ağacı güldür. Çalımı çok daha tatlıdır. Başlangıç için en önemli yer tuşe, ne kadar rahat çalım o kadar başarı.
DİPNOT!
Başlangıç olarak kesik kasa gitarlardan birazcık daha uzak durmanı tavsiye ederim. Sadece alt perdelere ulaşımlar kolaylaşıyor diye düşünülse de volume kaybı kesinlikle oluyor. Tonlara biraz daha hakim olman için fat(klasik) kasa bir gitar alman senin adına daha uygun olur. Sevgiler.
Çok teşekkür ederim barcelona almadım şu ürünü aldım vc204twr modeli
VALENCIA Vc204twr Klasik Gitar, Scale 4/4,şeffaf Şarap Kırmızısı Mat , Vc204twr, Klasik Gita Fiyatı, Yorumları - Trendyol umarım hata yapmamışımdır bilginiz varsa fikrinizi almak isterim

Bilginiz varsa yazmışım öğretmensiniz galiba kusura bakmayın hocam
Çok teşekkür ederim barcelona almadım şu ürünü aldım vc204twr modeli
VALENCIA Vc204twr Klasik Gitar, Scale 4/4,şeffaf Şarap Kırmızısı Mat , Vc204twr, Klasik Gita Fiyatı, Yorumları - Trendyol umarım hata yapmamışımdır bilginiz varsa fikrinizi almak isterim

Çok teşekkür ederim Barcelona almadım şu ürünü aldım VC204TWR modeli

Bilginiz varsa yazmışım öğretmensiniz galiba kusura bakmayın hocam

Estağfurullah can kardeşim. Sıkıntı yok. Attığım modelden daha iyisi almışsın Valencia adına ve kesinlikle Barcelona'dan da daha iyi bir alternatif. Şimdiden iyi çalımlar, tuşe de maun da iş yapar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı