Başlangıç için hangi Arduino alınmalı?

Eki Görüntüle 1078458

Düşürebildiğim kadar düşürdüm eğer başka öneriniz yoksa satın alıma geçiyorum.

Bence şu an için en uygun set ve fiyat bu olur.

Sonrasında genişleteceğim şimdilik bunları uygulasam yeter diye düşünüyorum. Zaten elimde bir sürü motor var gerekirse alırım.

Hocam 3 TL gibi bir param daha kaldı koodmax adlı satıcıdan alabilirim.

LED için direnç ve DC motor içinde motor sürücü gerekli.

Son düzenleme:
Kargo fiyatı artabilir ve çevrenizdeki dükkanlardan LED, direnç ve motor alabilirsiniz isterseniz.

Çevremde sadece Vatan var.
Kargo fiyatı artabilir ve çevrenizdeki dükkanlardan LED, direnç ve motor alabilirsiniz isterseniz.

Bunları buldum iş görür mü? Kargo masrafı çıkmayacak aynı satıcıdan alıyorum. LED'lerin farklı renkte olan modelleri var her birinden 10 tane veya 25 tane almayı düşünüyorum.

Çevremde sadece Vatan var.

Bunları buldum iş görür mü? Kargo masrafı çıkmayacak aynı satıcıdan alıyorum. LED'lerin farklı renkte olan modelleri var her birinden 10 tane veya 25 tane almayı düşünüyorum.
Evet, bu LED'leri alabilirsiniz.
Kargo fiyatından dolayı LED'ler için direnç bulamadım.

Hocam boşverin n11'den alınmaz böyle yerlerde. Girin direnc.net'den alın en uygun orası.
1624370721121.png

Arkadaşın bütçesi 200 lira direnç.net'de 240 liraya led tarzı şeyler eksik bir şekilde geliyor. Bence n11'den almak mantıklı ama karar senin. @Hd6850

Hocam boş verin N11'den alınmaz böyle yerlerde. Girin direnc.net'den alın en uygun orası.

Hocam fark göremedim N11 ile dediğiniz yer arasında. Aksine site o kadar garip ki kendimi kaybettim.

Eki Görüntüle 1078478
Arkadaşın bütçesi 200 lira direnç.net'de 240 liraya LED tarzı şeyler eksik bir şekilde geliyor. Bence N11'den almak mantıklı ama karar senin. @Hd6850

N11'den almayı düşünüyorum zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı