Başlangıç için Honda CB125R alınır mı?

mavisay

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Honda CB125R almayı düşünüyorum. Bir tane buldum 2018 24bin km de sizce alınır mı? Ve 165 boyundayım zorlanma olur mu?

Arkadaşlar merhaba Honda CB125R almayı düşünüyorum. Bir tane buldum 2018 24bin km de sizce alınır mı? Ve 165 boyundayım zorlanma olur mu?

Bakımları zamanında yapıldıysa motor sorunsuz ise temiz kullanıldı ise alınır. 24 bin km çerez.

Boy konusuna gelince umarım yardımcı olur.

Temiz ve sorunsuz ise alınabilir. Arkadaşımın CB125R'ı vardı diğer 125cclere göre evet yüksek bir motordu. O zamanlar bende 168 boylarında falandım ayaklarım tam düz basıyordu zemine. Senin de boy konusunda çok da zorlanacağını düşünmüyorum.

Temiz ve sorunsuz ise alınabilir. Arkadaşımın CB125R'ı vardı diğer 125cclere göre evet yüksek bir motordu. O zamanlar bende 168 boylarında falandım ayaklarım tam düz basıyordu zemine. Senin de boy konusunda çok da zorlanacağını düşünmüyorum.

Evet zorlanmam o zaman. Başta da dediğiz gibi yüksek motor daha once deneme şansım olmadıgı icin buradan sormak daha cazip geldi teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı