Başlangıç için kaykay önerisi

Seni 5 6 ay idare edecek olan şey deck yani tahta her kırıldığında sadece tahta değiştirirsin idarelik alırsan dandik bir comp alırsan gene 0'dan en az bir o kadar daha para harcaman gerekecek bu yüzden Truck ve tekeri kaliteli al üstte decki kaliteli al yazmışım pardon.

Yani sonuç olarak her 3 4 ayda 1 sadece deck değiştireceksin 4000 5000 değil de 2. el bulursan 1500 2000 civarına geliyor tabii bulabilirsen o sıkıntı da var.

Şu toplama işini tam olarak anlayabilirsem daha cok yavas yavas para biriktirip kaliteli bir şeyde toplayabilirim. Tam olarak bir kaykay için ne parçalar almam gerekiyor?

Şu toplama işini tam olarak anlayabilirsem daha cok yavas yavas para biriktirip kaliteli bir şeyde toplayabilirim. Tam olarak bir kaykay için ne parçalar almam gerekiyor?

Kaykay için gerekli malzemeler Truck teker rulman deck ve zımpara: Truck ortalama 3K deck 2'e de var 5'e de var hangisini beğenirsen (3'ten fazla verme bence) teker Decalthon'dan alabilirsin en son 600dü diye hatırlıyorum 54mm 99a olması çok önemli ya da herhangi bir tekeri aynı sertlikde alabilirsin rulman olarak bones reds 2K civarıydı diye hatırlıyorum gayet uzun süre idare edeceğini düşünyorum son olarak da zımpara olarak tamamen kendi tercihin gene SBC freedom veya skateboardingden bakabilirsin bunları birçok zımpara çeşidi var ama büyük ihtimal zımpara yanında hediye gönderecekler deck alırsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı