berat.k25
Centipat
250duke önersen hadi diyecem 125 olan modelinin piyasası daha yüksekDostum zaten bütçeyi aşıyor demişim mesajı yarım mı okuyorsun.
250duke önersen hadi diyecem 125 olan modelinin piyasası daha yüksekDostum zaten bütçeyi aşıyor demişim mesajı yarım mı okuyorsun.
RX3i EVO alınır ama neye göre kime göre. Parçası yok malesef. Eski model. Bence X-Pulse almalısın piyasası şu sıralar çok iyi. 75 bin TL değil de keşke 90 bin TL'ye falan çıkabilsen çok rahat temizini bulurdun.Oo reis sen çok uçmuşsun yaben 200k veremem imkansız şu anda. Ben size bulduğum motorları söyleyeyim siz ona göre oylasanız?
Mondial RX3i EVO.
RKS 125 s
Sizce alınır mı?
ABS'si yok diye duymuştum bu motorların doğru mudur?
ABS olmaması çok büyük sorun mu?
Bu iki motorun ortak alanı enduro tipte olması o tip motorları seviyorum.
Merhaba, 19 yaşındayım maaşlı olarak bir işte çalışıyorum. Günümüz malum arabalar minimum 700-800kdsn başlıyor ve bu yaşta o paralar imkansız. Bende 50-75k bütçem ile bir motor almayı düşündüm. Cross motorlar çok hoşuma gidiyor lastikleri olsun ince enine uzun olması sánchez görünümleri sevdim ama şehirçi kimse önermiyor ve konfor 0. bende şimdi ya enduro veya scooter almayı planlıyorum ama kurye scooter'larından değil. XMAX'e benzeyenlerden.
Sizce başkangıç için motor öneriniz nedir?
Kollarım güçlüdür 125-250CC motorları taşıyabilecek gücüm var, please 50 CC'lik motorlar önermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.