Başlangıç için motor tavsiyesi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kasım'da 18 yaşına girip A2 almayı düşünüyorum. Babamda satacağı 2000 model bir R1150GS var. Kabul ederse onu satınca, takas yoluyla bir motor almak istiyorum. Başlangıç için ne önerebilirsiniz?

Aşırı hız yapmayacağımdan trafik kurallarına uyacağımdan eminim canımı seviyorum. Gerekli eğitimleri de alırım sırf acemi olduğum için güçsüz bir motor tavsiye etmenize gerek yok.

Anladım. 250 bin liraya satılacağını düşünüyorsanız 250 bin lira üzerinden gidelim.

Eğitimin farkında olup eğitim alacağınızı söylediğiniz için size önerim o fiyat bandında fantic caballero olur. 450 CC'lik bir motosiklet. Bütün modelleri aynı bloğu mu kullanıyor bilmiyorum ama 40 beygirlik bir gücü var. Çok güzel bir şehir içi, başlangıç motoru olur sizin için. Kısa-orta mesafeleri de yapabilirsiniz hatta doğru ekipmanlar ve gerekli teçhizatlar ile.

BMW GS 310 da bir tercih olabilir.

21-22 model 390 adv veya 390 Duke de olabilir.

Siz bunlara bi bakın. Sonrasında ilerleyelim.

Anladım. 250 bin liraya satılacağını düşünüyorsanız 250 bin lira üzerinden gidelim.

Eğitimin farkında olup eğitim alacağınızı söylediğiniz için size önerim o fiyat bandında fantic caballero olur. 450 CC'lik bir motosiklet. Bütün modelleri aynı bloğu mu kullanıyor bilmiyorum ama 40 beygirlik bir gücü var. Çok güzel bir şehir içi, başlangıç motoru olur sizin için. Kısa-orta mesafeleri de yapabilirsiniz hatta doğru ekipmanlar ve gerekli teçhizatlar ile.

BMW GS 310 da bir tercih olabilir.

21-22 model 390 adv veya 390 Duke de olabilir.

Siz bunlara bi bakın. Sonrasında ilerleyelim.
Çok teşekkür ederim. Daha vakti var zaten bunun iknası var satışı var. Bi sorum olursa konuya yazarım tekrar. Sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı