Hocam sakin yerlerde kullanacaksanız bahsettiğiniz motosiklet hakimiyeti kolay bir motosiklete benziyor (76cm sele yüksekliği) boyunuz minimum 1.70 ise çok rahat hakim olabilirsiniz. Ancak başlangıç motoru seçerken bir önemli kriter de motosikleti hakimiyetiniz zayıf olduğu için kaldırıma parkederken, kaldırımdan inerken, eğimli yollarda, arkanıza bir artçı binerken ya da inerken motosikleti ilk başlarda düşürmeniz çok olası, düştüğünüzde motosikletin ufak koruma takozları ya da koruma demirleri yoksa hasar alıp fren&debriyaj manetleriniz, ayak pegleriniz kırılabilir... CrossFire 125 XS isotlar güvencesinde ancak piyasada Honda, Yamaha, bajaj kadar parçası seri bulunamayabilir... Bayiye bu parçaların stok miktarları sorulup sorun yaşanmayacağı bilinirse çok daha mantıklı olur yüksek seleli bir motosiklete göre.
Evet boyum o civarlarda, o yüzden kısa motor arıyorum. Benelli TNT 125 ile bunun arasında kalmıştım. Benelli Çin'e satılmış. CrossFire 125 XS Avusturya menşei. Daha kalitelidir diye düşündüm bir de görünüşü daha hoş geldi. Ayrıca sıfırını bulmak daha kolay.