Başlangıç için paten önerisi

Tofas6145

Hectopat
Daha fazla  
Küçükken yaptığım hobiye yeniden dönmek istiyorum. Şehir içinde rahatça kullanabileceğim, ama arada skate parklara da gidebileceğim bir paten arıyorum.
Bu iki model hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçükken yaptığım hobiye yeniden dönmek istiyorum. Şehir içinde rahatça kullanabileceğim, ama arada skate parklara da gidebileceğim bir paten arıyorum.
Bu iki model hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

3 Tekerlekli olan daha "kötü" zeminlerde rahat gitmeni sağlar.

Siyah olan giriş seviyesi, urban tip.

Haki olan - MF500 olan da urban ama neden ekstra pahalı anlayamadım, sanırım gövde tümüyle plastik.

Skate parkta agresif kayacaksan MF500, yoksa hepsi olur.

Sen böyle dediğin için bir bakayım dedim... fiyata gel dedim kendime şu an. En ileri seviye paten kaydığım 1996'da aldığım paten modelim vay canına be Majestic 13! Gezegendeki en iyi paten gövdesi net...

1763235615218.png

Eski görselini de buldum... depoda nerededir acaba...

1763235739237.png

Son düzenleme:
3 Tekerlekli olan daha "kötü" zeminlerde rahat gitmeni sağlar.

Siyah olan giriş seviyesi, urban tip.

Haki olan - MF500 olan da urban ama neden ekstra pahalı anlayamadım, sanırım gövde tümüyle plastik.

Skate parkta agresif kayacaksan MF500, yoksa hepsi olur.

Sen böyle dediğin için bir bakayım dedim... fiyata gel dedim kendime şu an. En ileri seviye paten kaydığım 1996'da aldığım paten modelim vay canına be Majestic 13! Gezegendeki en iyi paten gövdesi net...

Eki Görüntüle 2605426

Eski görselini de buldum... depoda nerededir acaba...

Eki Görüntüle 2605428
Vay be hocam, sizin efsaneyi de gün yüzüne çıkarmak için ufak bir sebep olmuş.
Verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim.

Vay be hocam, sizin efsaneyi de gün yüzüne çıkarmak için ufak bir sebep olmuş.
Verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim.
11 yaşımdaydım işte, çeşitli çılgınlıklar, sanırım 99 yılına kadar aktif kaydım. Sonra o şu bu shubuo derken kaydı gitti.

2010-11 yılında arkadaşımı gördüm, onda da Roces Street'ler vardı, ve kayıyordu - kayma stilinden tanıdım, ver dedim 2 tur atayım, gayet attım. ileri saralım, 2023-24 kızıma paten aldım decathlon'dan başlamak isterse diye, eski UltraWheels Spectrum'lar vardı (M13'ler depoda) onları giyeyim dedim çatır çutur kırıldılar. Şimdi baktım Ultra Wheels markası da bitmiş kapanmış gitmiş... Velhasıl 30.000 TL verirsen Roces'e nükleer savaş sonrası kullanırsın.

Bunlarda Spectrum serisi.

1763238185211.png

☺️☺️Hocam, babadan kıza hobi aktarımı çok tatlıymış . Savaş gazisi Spectrum’a saygılarımı iletiyorum. M13’ler için de umarım bir gün diyelim😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı