Başlangıç için protein tozu önerisi

Hocam sizde olmamış olması başkalarında olmayacağı anlamına gelmiyor. Litaratürü sizin dediğiniz gibi değiştirelim herkese günde 10k ui d3 önerelim bir sorun olursa bizimle ilgisi olmaz zaten. Herkesin vücudu farklı herkes aynı etkiyi görmez. Kendimden örnek verecek olursam bilinçsizce vitamin kullanmak istedim magnezyum içeriğinden dolayı zma aldım. Öncesinde kan testi verdim magnezyum sonucum ortada zaten ben gündelik hayatımda ihtiyacımı çokça karşılayabiliyormuşum. Ekstra takviye almamın anlamı yok boş yere para harcamış oldum.

Dosya Ekleri

• IMG_1535.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 39

Hocam anlıyorum dediğinizi tabii ki her vitamin mineral herkeste aynı derecede istenmiyor fakat D vitamini özellikle bunun istisnası. İnanır mısınız size kalmış tabii ki ama çok fazla makale okudum merakım vardı bu konulara çok fazla video da izledim üstüne birkaç doktora da danıştım tüm kaynaklardan doğruladım bir sorun olmadığını. Magnezyum konusu da şu şekilde eğer siz yeterince alabiliyorsanız tabii ki ihtiyacınız olmaz fakat insanların %99'u bunu karşılayamıyor siz nasıl besleniyorsunuz merak ettim helal olsun böyle devam edin cidden bayağı iyi sanırım düzeniniz. Mesela en basitinden şeker tüketimi bile magnezyum emilimini çok azaltıyor sanırım şekerle de aranız çok yok.

Aslında hemen hemen aynı şeyleri söylüyoruz sizden ricam tavsiye verirken yazı içerisinde kişiyi doktora yönlendirebilecek ifadeler kullanırsanız daha iyi olur. Beslenme konusunda belli bir düzenim var şeker tüketmiyorum. Evde yemeklerimi kendim yapıyorum yarışmacı gibi besleniyorum diyebilirim. Kilox2.5 gr hayvansal protein, 0.6x yağ ve kalan kaloriyi karbtan alacak şekilde beslenme düzenim var. Kişilik olarak belli bir rutine göre haraket etmeyi sevdiğim için bu şekilde beslenince daha mutlu oluyorum.

Selamlar. Fitness işine yeni başladım. Önerebileceğiniz protein tozu var mıdır? Pek bilgim yok haliyle. Bütçem 600-700.

BİM de şu an protein tozu var Proteinocean'nın 750 gr ve fiyatı 750 TL sitede aynı fiyat ama orada 400 gr satılıyor.

Kontrolsüz bir şekilde kullanıyoruz da fazla magnezyum D vitaminin bir yan etkisi var mıdır nereden bileceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…