Başlangıç için Yamaha RayZR 125 alınır mı?

BeratYavuz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ben 17 yaşındayım bu yaz scooter almak istiyorum. Yamaha RayZR 125 çok hoşuma gitti, daha önce motor kullanmamış biri olarak başlangıç için uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam motorda abs yokmuş, yeni başlayan biri için abs olmayan bir motor çok tehlikeli olur mu sizce. Tavsiyeleriniz vs. var mı?

Hocam bütçe arttırabilirseniz PCX öneririm ama kara borsası çok almanız zar aynı şekilde NMAX de öyle 125 CC vitesli ile de başlamanızı önermem öyle aşırı bir fren yapacağınızı sanmıyorum zaten yağmurlu ve kaygan zeminlerde sürmez iseniz ve de frenlemeyi öğrenirseniz altın elbiseli adamın videolarını öneririm frenleme hakkında sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Hocam bütçe arttırabilirseniz PCX öneririm ama kara borsası çok almanız zar aynı şekilde NMAX de öyle 125 CC vitesli ile de başlamanızı önermem öyle aşırı bir fren yapacağınızı sanmıyorum zaten yağmurlu ve kaygan zeminlerde sürmez iseniz ve de frenlemeyi öğrenirseniz altın elbiseli adamın videolarını öneririm frenleme hakkında sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Bütçe nmax için yeterli değil maalesef.zaten vitesli de kullanmaya gerek duymuyorum sadece yaşadığım yeri gezmek ve kendi ulaşımımı sağlamak için motor istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı