Selam. Görev yöneticisinde başlangıç kısmında Update adlı bir program gördüm. Dosya konumu ile özellikleri açılmıyor ve yayıncısı gözükmüyor, nedir bu?
Arkadaşlar şu an görev yöneticisinde yok hallettim. Autoruns64 programında sildiğim programların kayıt defterindeki girdilerini buldum ve sildim. Sanırım silinmiş programlarımdan biriyle alakası vardı.
Hocam yayıncı GitHub olarak gözüküyor zaten bundan bende de var ve dosya konumunu açtığımda Discord klasörüne atıyor. Benim ekran görüntüsünü attığım Update.exe programının dosya konumuna falan erişemiyorum.
Emin değilim(kimse emin olamaz)ancak bence ilk olarak bir virüs taraması yapın. Ondan sonra düzelmezse yazarsınız. Bir de bu ne zmn ortaya çıktı bir şey indirdikten sonra falan mı? Normalde Windows'un böyle bir hizmeti yok ama DC Spotify gibi yerler ekliyor. Belkide bir şey eklemiştir ama siz onu silmissinizdir dosya konumuna giremiyorsunuzdur sildiğiniz için.
Arkadaşlar şu an görev yöneticisinde yok hallettim. Autoruns64 programında sildiğim programların kayıt defterindeki girdilerini buldum ve sildim. Sanırım silinmiş programlarımdan biriyle alakası vardı.
Normal Discord'un değil Discord public test Build'e aittir onu demek istemiş arkadaş. Bu public test Build'in girdilerini ben sildiğimde bu Update dosyası gitmişti yani yüksek ihtimal bu erken erişim Discord versiyonun dosyalarıydı.