Başlangıç motoru için 50 CC vs 125CC

h.serefengin

Centipat
Daha fazla  
Daha önce hiç motor kullanmadım TVS Raider 125 almayı düşünüyorum, sürücü kursu eğitimleri 125CC için yeterli mi? Scooher kullanmadan dırekt başlanabilir mi?

Daha önce hiç motor kullanmadım TVS Raider 125 almayı düşünüyorum, sürücü kursu eğitimleri 125CC için yeterli mi? Scooher kullanmadan dırekt başlanabilir mi?

İlk defa kullanacağın için ucuz motorlara yönelmeni öneririm bunlardan biride TVS Raider 125'dir hakkında şu ana kadar kötü yorum görmedim. Boyun ve kilon kaç onu da söylersen daha iyi olabilir.

50 CC başlangıç için bile düşük kalabilir tabii motor geçmişin varsa 125 CC'den başla ama hiç motor elime almadım üstüne dahi binmedim diyorsan 50 CC.

50 CC alma, motor arada sıkıştığında seni kaçırabilmeli. 50 CC bir motor kullandım zorunluluktan sadece bir kere. Bir daha binmem bile otobüsü sollayamadım durağa yanaşan. Trafikte çok daha tehlikeli bence.
Bir ikincisi scooter ile başla, gerek yok vitesle uğraşma. İlk başta uğraşacağın şey trafiğin kendisi olsun, trafiğin akışı motor sürme becerin falan bunlar gelişince vitesli motora geçersin. Scooter rahattır, hız yapma. 50 CC yavaş gidiyor diye güvenli sanılıyor ancak sen 125 CC motorla yine de zaten yavaş gidebilirsin ancak gerektiğinde biraz hızlanabilmelisin trafik sabit değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı