Başlangıç motoru olarak CB125F alınır mı?

Daha fazla  
Cb125F Honda başlangıç için alınır mı? İlk defa motor alacağım A1 ehliyet aldıktan sonra. ABS yok diyorlar bu neyi değiştirir? Şimdiden teşekkürler.

CB125F Honda başlangıç için alınır mı? İlk defa motor alacağım A1 ehliyet aldıktan sonra. ABS yok diyorlar bu neyi değiştirir? Şimdiden teşekkürler.

Honda kaliteli bir markadır. Rahatlıkla alırsınız, yedek parçası bol olur. Ama ilk motorun olacağı için ABS olmaması çok büyük bir eksi. Türkiye trafiğinde ABS şart. ABS yoksa çok dikkatli ve ayık olman lazım.

Cb125F Honda başlangıç için alınır mı? İlk defa motor alacağım A1 ehliyet aldıktan sonra. ABS yok diyorlar bu neyi değiştirir? Şimdiden teşekkürler.
Ben farklı açıdan yaklaşacağım ABS güzel iyi hoş fakat bazen hayat kurtarmak yerine hayat mahfedebiliyor. ABS'siz motor alınır mı ? Evet bütçen kısıtlı ise sağlam bir japon bakıyorsan. Tek şartı var, motoru çok dikkatli ve özenli kullanman, bol fren pratikleri yapman, frenlerin hangi tatlı noktada motoru durdurduğunu iyice kavraman gerekiyor. Ben motosiklet kullanmaya ABS'siz başladım keza bizim zamanımızda ABS yoktu çoğu modelde. Bu durum tamamen kendini nasıl geliştireceğinle alakalı. 2024 Yılında hala ABS'siz motor kullanan insan sayısı çok fazla. Bütçe yetiyorsa bu saydıklarımı yapamayacaksan bajaj gibi hint malı motorlara yönlenebilirsin.

Bu modeli 2 yıl kullandım. Mükemmel bir motor , torku yüksek 125'lik olmasına rağmen canavar gibi. 2 yıl boyunca acımadan kullandım bir tane vidası bile gevşemedi. Tek sorunu çok hafif olmasından dolayı otobanlarda , açık yollarda rüzgar savuruyordu. Bunun dışında çok iyi motor.

Bu modeli 2 yıl kullandım. Mükemmel bir motor , torku yüksek 125'lik olmasına rağmen canavar gibi. 2 yıl boyunca acımadan kullandım bir tane vidası bile gevşemedi. Tek sorunu çok hafif olmasından dolayı otobanlarda , açık yollarda rüzgar savuruyordu. Bunun dışında çok iyi motor.
fren konusunda sıkıntı yaşadınız mı acaba?

Yaşamadım. Dediğim gibi zaten hafif bir motor , aynı anda motor freni + normal frenleri kullanmak bile fazla geliyordu. Tam debriyaj + fren olarak sürdüm hep (80 kiloyum).
anladım hocam.

Ben Bursa'da oturuyorum merkezde. 2.el sarı sitede ben ybr 125 bulamadım pek fazla 3-4 tane var ve eski modeller. ABS'li bir motor olmasına karar verdim. 2.el de olabilir sizce ne almalıyım tam bütçem maksimum 120k olacak. Çok eski bir motor olmasın çok yüksek km istemiyorum. Sizce ne alabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı