Başlangıç motoru olarak Drift L alınır mı?

monai

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon RX 590 Saphire Nitro+
Intel Core i5-13400F
GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz (2X)
THERMALTAKE LITEPOWER 650W
Selamlar daha ehliyet için zaman var ancak başlangıç motoru konusu aklıma çok takıldı kime sorsam Drift L al veya 50 CC'lik motor ile başla dediler ama ben 125 CC düşündüm. 125 CC'de kolayca kullanabileceğim ve hızlı elden çıkarabileceğim, parçası kolay bulunan bir motor olduğunu söylediler tek sıkıntısı rakiplerine göre az gitmesi ama amacım zaten motoru öğrenmek sizin de fikirlerinizi dinlemek isterim.

Alınır hocam. Piyasası hali hazırda düşükken alma zamanı şuan. Alternatif olarak bajaj ns 125 veya tvs Raider 125'e de bakmanızı tavsiye ederim. Hatta Bajaj'ı uygun yakalarsanız güzel bir başlangıç olur.

Selamlar daha ehliyet için zaman var ancak başlangıç motoru konusu aklıma çok takıldı kime sorsam Drift L al veya 50 CC'lik motor ile başla dediler ama ben 125 CC düşündüm. 125 CC'de kolayca kullanabileceğim ve hızlı elden çıkarabileceğim, parçası kolay bulunan bir motor olduğunu söylediler tek sıkıntısı rakiplerine göre az gitmesi ama amacım zaten motoru öğrenmek sizin de fikirlerinizi dinlemek isterim.

Kawasaki Z400 399CC veya Honda CB300r tercih edebilirsiniz.

Drift L yerine NS125 veya Raider 125 tercih et naked kısımda. Scooter olarak jupiter, dash, activa, PCX bakılabilir. Aklıma bunlar geliyor şu anlık bütçeye göre değişecektir tabii ki. Drift yerine çünkü arkadaşımda var Drift L çekmediği çile kalmadı ve motor sıfır aldı.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar piyasa dusukken Drift L alacağım bazilari beyazını al kesici yok diyor bilginiz varsa açıklayabilecek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı