Başlangıç motoru olarak ne alınır?

enes cihat

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, çok uzatmadan konuya gireceğim. 18 yaşına gireceğim daha önce motor tecrübem olmadı başlangıç motorsikletli olarak bana sürekli arıza çıkarmayacak sağlam ve tipi de iyi olan racing/naked bir alet arıyorum tüm önerileri bekliyorum.

Herkese merhaba, çok uzatmadan konuya gireceğim. 18 yaşına gireceğim daha önce motor tecrübem olmadı başlangıç motorsikletli olarak bana sürekli arıza çıkarmayacak sağlam ve tipi de iyi olan racing/naked bir alet arıyorum tüm önerileri bekliyorum.

İlk motor deneyimi olarak vitesli ile başlama derim sen direkt emeklemeden koşmak istiyorrsun.
Bana sorarsan scooter ile başla bu da Honda Dior activa ya da PCX gibi vitesli alacağım dersen düşük bütçe ybr orta TVS Raider(drifte bulaşma)paran var isede gsxr 125 al.

Bütçe nedir ?

Dominar 250 öneriyorum. 18 yaşındasın zaten a2 alacaksın. Eğer hiç bütçe sorunun yoksa racing diyorsan rc390 naked diyorsan duke390 ama eğer bütçen daha az ise dominar250 eğer bütçe epey daha da az ise tvs rtr200

Technopat Haberler

Geri
Yukarı